måndag 20 augusti 2012

HEKTISKT OCH HETT


Trots att det fortfarande är sommarlov för barnen och därmed även lite semester för mig sa har jag redan  börjat "förbereda" skolstarten lite lätt med vissa smasaker sa att det ska underlätta lite när skolstarten och vardagen drar igang pa riktigt igen.

Idag hade jag bokat in en tid at Bianca hos hennes fotspecialist för att kolla upp om hon fortfarande behövde ha inläggssulor i skorna och i sa fall antagligen behöva beställa nya sulor.

Men innan det lämnade vi av Emma hos en kompis som hon skulle leka med hela eftermiddagen.

Sen akte alltsa jag och Bianca till fotspecialisten som finns i Cap3000. Besöket gick jättesmidigt och snabbt och det bästa av allt var att han sa att allt sag perfekt ut och inga sulor behövdes längre!

Det var ett härligt besked! Inget mer pyssel med fotläkare och sulor och inte minst sa mycket enklare med att hitta skor som passar. Vi firade det med att köpa ett par nya ballerinaskor till Bianca!

Sen gjorde vi ytterligare nagra smaärenden när vi ända var i Cap3000. Idag var det mycket folk som var där trots att reorna nu är över sen ett tag tillbaka. Kanske orkar inte folk med värmen och att ligga pa stranden när det är sa här hett ute?! För nu är det verkligen jättevarmt. Sa fort man gar ut sa bara rinner det fullständigt om en. Termometern i bilen visade pa 39 grader och trots att ACn gar pa högvarv överallt sa känns det inte riktigt svalt nagonstans.

Efter Cap3000 akte vi vidare till Lidl där jag köpte en ny vattenkokare och sen till Fitlane, ett stort gym, där vi hörde oss för om Zumba-klasser för barn. Bade Emma och Bianca har tröttnat pa att spela tennis och vill nu testa nagon ny sport till hösten och de är lite nyfikna pa just Zumba, vilket inte är lätt att hitta för barn. Men nu kanske vi alltsa har hittat ett ställe som de kan börja dansa Zumba pa. Vi far väl se?! Om tva veckor när allting drar igang kan de komma och testa en gang innan de bestämmer sig.

Sen var det redan hög tid att aka och hämta upp Emma igen.

Väl hemma skyndade vi oss att ta en välbehövlig dusch för att kyla ner oss och fräscha upp oss efter all klibbighet. Men direkt efter duschen kom jag pa att blommorna ute behövde vattnas och gick ut för att göra det innan middagen. När jag kom in igen var jag helt genomsvettig igen...







En liten blandad kompott av bilder som jag klickade ner i närheten av där Emmas kompis bor.

2 kommentarer:

Sahra sa...

Herregud vilka temperaturer. Vi har också varmt och skönt. Fast inte i närheten av några 30 grader. Kram

Martina sa...

Sahra-
Vaknade vid 7 i morse, redan 30 grader och lika varmt inne. Puh!
Kram