fredag 31 augusti 2012

ALLA VÄDER PA EN DAG


Det blev inga passfoton idag heller.

När Bianca kom hem fran sin kompis i förmiddags sa skulle ju jag och tjejerna ha akt iväg för att skaffa passfoton och sen ansöka om pass till dem. Men Bianca hade jätteont i magen och kunde inte göra annat än att ligga och vila framför TV:n sa fick stanna hemma.

I stället kom Emmas kompis Mia, som var här och igar och lekte ocksa, hit idag igen. Efter lunchen spelade de Wii ett tag och lite senare pa eftermiddagen gick jag ner med "smatjejerna" till poolen. Och vid 16-tiden kom Mias barnflicka och hämtade upp bada tjejerna för att aka ner till stan där de skulle möta upp Mias mamma och ga till ett ställe med stora trampoliner!

Biancas magonda har kommit och gatt under dagen men hon har mest legat och vilat idag. Stackarn.

Vad gäller vädret har det verkligen varit en märklig dag idag. Man kan nästan säga att vi har haft alla olika väder pa en och samma dag. Pa förmiddagen var det soligt och varmt, hett, som vanligt. Pa seneftermiddagen började det blasa väldigt mycket, det nästan stormade ett tag och stora svarta moln drog fram. Det kom lite regn och sen började det aska och blixtra, bara ett kort tag med väldigt intensivt. Efter det la sig vinden och det blev stilla och en mängd vackra regnbagar dekorerade himlen. Och sa föll temperaturen. Väldigt. Mycket. Ungefär 10 grader pa bara nagra timmar. a

Dramatisk himmel.
Regnbagar.
Molnigt/dimmigt at ena hallet.
Fler regnbagar.
Molnigt och soligt samtidigt at andra hallet. 
Fler regnbagar.


2 kommentarer:

Sis sa...

Vilka fina regnbågar, bra fångat på korten!
Själv gör jag som Emsan gjorde igår, bakar kladdkaka. Tur man har bra grannar som kan låna ut ingredienser när man halvvägs in i kakan saknar 1 dl socker och att cykla ner till ica i hellregn kändes inte så lockande! Nu har det spöregnat oavbrutet i 1.5 dygn.
Idag sålde vi våran säng, tjooohoo så de som kom och hämtade den blev lite blöta så även sängen.
Kram Millus

Martina sa...

Sis-
Ja det var verkligen fantastiskt vackert med alla olika himlar och regnbagar igar!
Skönt att ni blev av med sängen!
Kramar