lördag 18 augusti 2012

VÄRMEBÖLJA


Nu har den kommit! Sommaren alltsa. I Frankrike är det värmebölja med upp mot 40 grader varmt pa vissa ställen i landet.

I Nice ligger temperaturen fortfarande pa runt en 30 grader, vilket jag tycker är ganska "lagom". Men trots att dags temperaturen inte stiger sa där galet mycket som pa manga andra ställen sa känner man att det ända blivit varmare pa nagot sätt eftersom nattemperaturen är nästan lika hög som dagstemperaturen och da vi oftast har ganska sa hög luftfuktighet.


Dagar som dessa är det guld värt att ha tillgang till var pool! 

I morse när vi vaknade var det redan väldigt varmt och just nu känns allting sa upphettat sa det var underbart skönt att kunna ga ner till poolen redan pa förmiddagen och svalka sig i nagra timmar innan det blir ännu varmare ute i solen.

2 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Oj det låter varmt! Men om det är runt 30 och inte så hög luftfuktighet OCH med tillgång till pool låter det rätt skönt faktiskt! :-) Haha, här tycke jag runt 30 utan fukt är skönt! :-) Men 23 MED fukt kan kännas otroligt jobbigt. Hoppas ni njuter av värmen och poolen nu!
Tack också för din fina kommentar på min blogg nyss!
Kram!!

Martina sa...

Saltistjejen-
Ja men det är konstigt hur mycket mer det är som spelar in för utom just bara själva temperaturen. Här har vi som sagt ganska sa fuktigt och just nu när det klassas som värmebölja är det för att vi nästan har en lika hög nattemperatur och det gör en stor skillnad.
Kramar