torsdag 23 augusti 2012

TELEFONER OCH TELEFONER


Idag har S varit ledig och som sa ofta när han är ledig en vardag sa har vi manga ärenden att uträtta.

Första stoppet idag blev hos var barnläkare där jag hämtade upp läkarintyg för barnens kommande sportaktiviteter. Det är ett maste här i Frankrike för att kunna skriva in sig och utöva vad det nu än är för fysisk aktivitet.

Sen akte vi vidare för att titta pa nya mobiltelefoner till S och Bianca. Jag kommer behalla min gamla, inte för att den är den bästa och flashigaste pa marknaden direkt, men den tar ju sa bra foton! S och Bianca var vänta i nagra dagar till innan vi kan hämta upp deras nya mobiler. Gissa om det finns nagon här hemma som är otalig just nu?!

Och sen blev nästa stopp ett ställe där vi bland annat köpte en ny hemtelefon ocksa! Det var verkligen pa tiden för var gamla har akt i golvet sa manga ganger att man den senaste manaderna endast kunde höra nagot i den om man hade högtalaren pa.

Den nya telefonen vi köpte var den snyggaste hemtelefonen jag nagonsin sett. Liten och tunn med en touchscreen. Nu är det bara att hoppas att den ska fungera bra ocksa. Och inte aka i golvet sa ofta...

Bild lanad fran google.
Efter alla dessa telefoninköp var barnen redo för lunch sa det blev ett snabbt stopp pa McDonald's. Inte det bästa för min diet, men ibland är man ju "tvungen" att göra nagra avvikelser!

Sen handlade vi nagra smasaker till innan vi akte hem och äntligen kunde ta ett svalkande dopp i poolen.

Inte sa mycket vila för S, men skönt att fa sa mycket gjort!

2 kommentarer:

Sahra sa...

Vi använder nästan aldrig hemtelefonen. Bara mobilerna. Eg skulle vi kunna säga upp abonnemanget. Då slipper vi förhoppnignsvis de jäkla telefonförsäljarna. Men den där var så himla snygg, så den skulle jag vilja ha hemma.
Hur är det i Frankrike. Är det stort med telefonförsäljning? Eller telefonrådgivning?

Martina sa...

Vi anväder hemtelefonen väldigt mycket. Dels för att vi är hemma mycket men ocksa eftersom det i vart hemtelefonsabonnemang ingar att ringa gratis till alla fasta telefoner i bade Frankrike och de flesta länder utomlands + till även alla mobiler i Frankrike. Sa min mobil ringer jag inte alls mycket pa längre.

Jovisst är det lite krig mellan alla olika telefonoperatörer även här!

Kramar