fredag 22 mars 2013

FLASHBACK FRIDAY - BIANCAS FÖRSTA RESA


Biancas första flygresa gjorde hon i oktober 2000 da hon bara var 3 manader gammal och vi akte till Sverige för att hälsa pa tjocka släkten. Da fick man lov att vara ordentligt paklädd sa att man inte skulle frysa i det kalla svenska höstvädret!





Bianca och mormor.

Alla bilder är foton fran gamla papperskopior.

5 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Vilken liten goding hon var!! Så söt!!! Och tänk vad bra att det gick fint att resa med henne, E flög första gången när hon var dubbelt så gammal. 6 månader. :-) Kram!

Mam sa...

Å, vad gullig hon är och jag kommer så väl ihåg när ni kom till oss första gången och den fina kappan..... Puss och kram

Martina sa...

Saltistjejen-
Ja att resa med en bebis är inga problem. Det är lite jobbigare när de är 1-2 ar och inte vill sitta stilla sa mycket och inte har nagot eget säte ännu!
Kramar

Mam-
Ja tiden gar, nu är det snart 13 ar sen..!
Kramar

Liz sa...

Sa sot hon ar pa bilderna och kappan ar ju helt underbar och sa ovant att se en liten bebis i kappa och inte typisk vinteroverall.

Harliga bilder!
Kram

Martina sa...

Liz-
Min lilla prinsessa som har blivit sa stor!
Ja du när barnen var sma och jag kunde bestämma själv vad de skulle ha pa sig gick jag loss ganska ordentligt och köpte allt möjligt sött! Nu är den tiden förbi, nu far jag inte bestämma själv längre.
Kramar