lördag 12 september 2009

RIDNING OCH RYGGSKOTT


Emmas ridlektion igar kväll gick jättbra och hon tyckte att det var superkul, framför allt när det gick fort! Jag och Bianca stog och tittade pa hela lektionen och jag maste erkänna att det verkligen sag roligt ut. Och det inspirarade Bianca sa mycket att hon, efter lite funderande, bestämde sig för att ocksa börja pa ridningen!

Däremot sa har vi bestämt att hon far skippa drej-kursen da ridningen ju kostar över 600 euro + minst 150 euro för all utrustning. Nu blir det inte ens bröd och vatten resten av manaden/erna utan bara vatten.

Men nu kanske de slutar att tjata om husdjur i alla fall eftersom de kommer att fa vara med "deras" hästar en gang i veckan. Det är väl "fair enough", eller är det bara jag som tycker det?!



I morse for vi runt och uträttade diverse ärenden och pa eftermiddagen ägnade vi oss at läxläsning.

Jag rotade även fram min gympamatta, som lag längst in i garderoben och nästan hade förmultnat, och försökte mig pa nagra ryggövningar. Jag har nämligen gatt och fatt nagot slags ryggskott eller vad det nu kan heta. Det var igar, efter Emmas ridlektion när hon ville att jag skulle lyfta upp henne för att titta pa en häst som det liksom slet till i nedre ryggen.

Och senare pa kvällen sa gjorde jag samma sak igen, da Emsan hade somnat i min famn i soffan och vi skulle lyfta in henne till sängen. Sa nu sitter jag här som en gammal kärring med en rygg som värker. Och den enda ställningen som underlättar ryggen är typ om jag lägger mig pa ryggen och drar upp benen över magen. Väldigt praktiskt.

Inga kommentarer: