torsdag 3 september 2009

SKOLSTART!


Klockan 7 i morse ringde klockan. När jag tre minuter senare gick upp för att väcka barnen sa hann jag inte mer än ta nagra steg förrens dörren till Emmas rum öppnas och Emma kommer utspringandes fullt paklädd med en bok i handen!

- "Eh, är du redan vaken?!"

- "Ja, jag vaknade 6.40, det var väl inte för tidigt?" "Och nu har jag läst 4 sidor i min bok!"

Och jag som trodde att det skulle bli svart att fa upp barnen ur sängarna!

I vanliga fall brukar vi med nöd och näppe vara klara och aka hemifran vid 8.10, men idag var barnen färdiga redan 7.45 och sa att jag skulle skynda mig pa för att komma iväg.

Eftersom vi var framme vid skolan "lite" tidigt sa hann vi även med att hälsa pa "mattanten" Alice och betala skolmaltiderna för september innan det var dags att ga in pa skolgarden.

Jag stog länge och tittade pa dem genom gallret, lite i smyg, men barnen brydde sig inte sa mycket om mig, de tyckte nog att det mest var kul att aterse alla kompisarna igen!

Efter ett tag var jag tvungen att aka därifran da jag hade tid för att göra en mammografi pa förmiddagen idag. Men när den väl var avklarad kunde jag inte lata bli att ta vägen förbi skolan när jag var pa väg hem. Barnen hade rast och jag sag Emma som vinkade at mig.

Nog känns det lite tomt här hemma idag...



De arliga skolstarts-bilderna!

1 kommentar:

Anonymous sa...

Oh vad fina de är och så vuxna de börjar bli. Hoppas deras dag har varit jättebra och att de tycker det var kul att återse alla klasskompisar. Skolväskorna ser såååå fina ut!
Kramisar från Mam