tisdag 8 september 2009

RUNDA PA STAN


Har just kommit hem fran en runda nere pa stan.

Maste varit ett tag sen sist jag var där för jag tyckte det var en hel del saker som hade förändrats; nya affärer, nya skyltar, nya bla cyklar som man kan lana (Vélos Bleus) men jag vet inte riktigt hur det fungerar, far ta reda pa det.

Annars sa gick jag runt och letade mer skolmaterial till barnen, köpte kaffe i Nespresso-butiken och sa hade jag min arliga tid hos gynekologen. Varje gang jag kommer dit tänker jag alltid "Kan inte fatta att det var ett helt ar sen jag var här sist!" och varje gang jag gar därifran känns det alltid lite underligt att säga "Tack och hej, vi ses om ett ar igen!". Det är da man märker hur ruskigt fort tiden rusar iväg!

När jag var inne pa Virginmega Store sag jag att serien "Felicity" nu finns att köpa pa DVD, liksom alla andra möjliga och omöjliga tv-serier. Vet inte när det var man tittade pa "Felicity"? Länge sen antagligen. Men, ah vad jag tyckte att den var bra, liksom sa manga andra serier som jag följt under aren. Älskar serier!

Nej, nu ska jag röja lite här hemma och sen är det snart dags att aka och hämta sessorna!

1 kommentar:

Anonymous sa...

Haha sjukt Felicity, tänket på den serien igår! Han snyggingen var på TV igår och då kom jag på att du skickade en bild på honom till mig en gång haha! Lite spookie att vi tänkte på serien samma dag när den inte visats på så länge :)
I do love mina serier!! Just nu är mina favvo GG och Burn Notice, sedan blir det ju ett avsnitt vänner innan vi somnar på kvällarna!
Lite piggare idag, är dock hemma från jobbet!
Kram C.