fredag 30 november 2012

FLASHBACK FRIDAY - RIHIVELI, MALDIVERNA 2009


Usch och fy för det trakiga graa och regniga vädret som vi har haft i stort sätt hela den här veckan. Man kan ju bli deprimerad för mindre.

Därför tänkte jag pigga upp lite med dagens "Flashback Friday" och visa nagra bilder fran varma och soliga Maldiverna. Vi har genom aren haft förmanen att besöka manga olika atoller pa Maldiverna. Ett av ställena som vi har semestrat pa är Rihiveli där vi var i oktober/november 2009. Det är en väldigt lite atoll, ja alla atoller är ju sma men den här är verkligen liten, som ligger i södra Maldiverna. Hotellet som finns pa atollen är franskägt och de flesta av gästerna är fransktalande. Det är en väldigt enkelt litet hotell där det rader en "alla-känner-alla-stämning" och där man inte ens laser dörren till sin bungalow! Och som pa de flesta atoller pa Maldiverna lever man efter devisen "No News, No Shoes"!















3 kommentarer:

Sahra sa...

Varit på Maldiverna flera gånger. Älskar det placet. Mina bästa semestrar. Har dock aldrig varit där med kidsen. Kanske nästa resa
Kram

Liz sa...

Vilka underbara bilder! EN dag ska jag njuta pa en san strand! :) Maste ju saga att fotot pa dig och tjejerna ar sa otroligt fint!
Stor kram!!

Martina sa...

Sahra-
Vi har alltid akt dit tillsammans med barnen och de älskar det lika mycket som vi gör!
Kram

Liz-
Ja det hoppas jag verkligen att du kommer att fa göra!
Det är ju synd att ni inte kan aka till Mexico nu när ni bor sa nära.
Stor kram tillbaka