fredag 30 november 2012

REVENGE


Har ni sett den här serien?

Det är min obsession just nu.


Jag gillar Emily Van Camp.

Att det händer saker hela tiden.

Den snygga omgivningen, The Hamptons.

Alla tjusiga personer och alla snygga kläder.

Obsessed.

6 kommentarer:

Lotta sa...

Haha, jag såg hela första season 1 under en helg nästan ;)

Jag har haft lite mer svårt att hänga med i season 2. Tycker det verkligen händer grejer HELA tiden. Emily är så cool och gör rollen jättebra. Ska ta igen det senaste avsnittet som jag missat.

KRAM och trevlig helg!

Lotta

Martina sa...

Lotta-
Säsong 1 under en helg, bra jobbat!
Men jag förstar dig, den är sa bra!
Ha en bra helg du med.
Kramar

Sis sa...

Jag såg också första säsongen, sen tror jag Alva kom och så la jag ner att se men ska nog se klart den någon gång. Har råkat sett något avsnitt någon gång så jag vet ändå lite om vad som väntar ;-)
Kram!

Martina sa...

Sis-
Ja det blir lätt sa. Jag har manga serier som jag, av manga olika anledningar, tyvärr aldrig riktigt sett färdigt pa.
Kramar

Liz sa...

Ah Revenge ar ju bara sa bra!!! Tyvarr har jag helt tappat bort den serien och har inte alls hangt med. Sag drygt halva forsta sasongen och sen blev det avbrott nar vi flyttade forra aret, med att bo pa hotell och allt tog det tid innan jag kunde titta och da ville jag inte se det utan att ha tittat pa dom jag missat och sa blev det jul/nyar och sen glomdes det bort...Jag vill dock forsoka fa tag pa serien pa en dvd box eller pa netflix eller nagot, vill se om forsta sasongen och andra och ar dom inne pa andra eller tredje sasongen nu? Har i USA?? Nagon som vet?? Jag vill ju inte se ett har och dar for da missar man ju spanningen, och spannande och bra var den ju! Visste att du skulle gilla den, da du ju som jag gillar Brothers & Sister och dar spelar hon ju ocksa, men i Revenge tyckte jag da och jag antar att hon inte blivit samre, att hon var superbra!
Maste kolla upp var jag kan se den kanner jag!!
Kram

Martina sa...

Liz-
Jag är bara inne pa slutet av första säsongen än. Den har inte gatt i Frankrike vad jag vet förrens nu. Men jag spelar ju alltid in alla avsnitt eftersom jag sällan hinner med att se program när de sänds.
Men det som är bra är ju att när man sen väl har tid kan se flera avsnitt i sträck plus att man ju kan skippa reklamen.
Brothers & Sisters sag jag flera säsonger av och fullkomligt älskade. Men tyvärr har jag inte sett färdigt ända till slutet och det skulle jag gärna vilja göra. Skulle kunna se om hela serien till och med!
Kramar