tisdag 20 november 2012

SNART I NICE



I morse utanför mitt gym, yes I'm back, fick jag syn pa den här affichen. Nu vet jag nagon här hemma som kommer att bli glad!

4 kommentarer:

Liz sa...

Bianca?? Hoppas att dom kommer ha nagra bra deals nar dom oppnar, sa att hon kan passa pa att shoppa i favoritbutiken! :)

Ser dig inte inloggad idag men jag ska fortsatta att vara inloggad resten av veckan och hoppas pa att vi hittar en dag vi kan pratas vid lite! Saknar dig, kram!!

Martina sa...

Liz-
Ja Bianca gillar verkligen Hollister och hon har manga kläder därifran. Men hittills har vi ju bara handlat i Hollisterbutikerna som ligger i Täby Centrum och i Gallerian i Stockholm. Men nu sa har vi alltsa snart en Hollister även i Nice, i slutet av januari ska den visst öppna!

Nej, jag har varit pa föräldra-lärarmöten i Biancas skola och kom hem sent och sen blev det väldigt sent innan jag kunde sätta mig vid datorn och nu är det dags att sova för mig.
Men jag försöker logga in resten av veckan och hoppas pa att vi kan höras sa snart som möjligt. Saknar dig ocksa!
Kramar

Sis sa...

Kul för er men samtidigt har det varit lite extra mysigt att den affären funnits här för då har Bibi varit så exalterad över det!
Kram C

Martina sa...

Sis-
Jo, men som sagt, vi har ju oftast mer tid för att shoppa när vi är i Sverige än när vi är här hemma och det är full fart i vardagen. Plus att här är det ju alltid 10 ggr sa mycket folk i affärerna sa jag tycker ju att det är enklare och skönare att shoppa när vi är i Sverige.
Kramar