tisdag 20 november 2012

SEN KVÄLL I SKOLAN


Idag har det varit en välfylld och lang dag.

I morse drog jag pa mig träningskläderna igen efter ett uppehall för höstlov och förkylning. Tufft, men skönt ända.

Sen for jag runt och gjorde diverse ärenden lite här och där.
Jag kom hem lagom till lunch och sen for jag runt här hemma för att snygga upp lite.

Den här veckan är S ledig och kan hjälpa till en hel del med hämtningar och lämningar vilket är en lyx för mig. Men, som alltid när S är ledig och vi inte reser bort nagonstans sa är det ända en hel del jobb. Hela förmiddagen igar satt han i olika möten och idag pa förmiddagen var han pa jobbet, pa torsdag förmiddag är det mer jobb. Men han är i alla fall hemma nagra timmar mer än vanligt och jag antar att man far vara tacksam för det lilla. Men nu har han däremot blivit lite sjuk ocksa och vi vet ju alla hur det är med karlar när de är sjuka...

Bild lanad fran google.
Men det var skönt att han kunde vara hemma i kväll och sköta markservicen lite medan jag var pa föräldra-lärare möten i Biancas skola större delen av kvällen. Under tre timmars tid hann jag med att träffa Biancas alla 10 olika lärare! Puh!

Men det positiva fran min sena kväll i skolan var i alla fall att jag nästan enbart fatt höra bra saker om Bianca. Hon har i det stora hela bra betyg, är en seriös och duktig elev med gott uppförande (ja, i Frankrike är uppförande nagot som räknas och betygsätts, vilket jag tycker är väldigt bra) och intresserar sig och anstränger sig för sitt skolarbete. Vad mer kan man begära?!

Det var en glad och stolt mamma som kom hem 20.30 ikväll! Men jag maste erkänna att det kändes lite märkligt att komma hem efter det att alla redan ätit middag, duschat och gjort sina läxor och inte ens ha hunnit träffa Emma (Bianca slutade skolan innan jag akte iväg) sen i morse.

Och jag var inte den enda som tyckte att det kändes konstigt. Jag fick en stor bamsekram av Emma sa fort jag passerat dörröppningen och samtidigt som hon höll om mig sa hon att hon hade saknat mig saaa mycket. Det var ombytta roller som vi inte är vana vid!

6 kommentarer:

Lotta sa...

Vad härlig med så fin feedback från föräldra-lärarmötet! Stolt mamma, med all rätt!

Känner igen den där känslan med ombytta roller ;)

Nu ska jag hoppa i träningskläderna.

Stor kram!
Lotta

Martina sa...

Lotta-
Ja, det är härligt och visst far man vara stolt!
Väldigt konstigt med ombytta roller för det händer knappt aldrig hos oss!
Hoppas du far en skön och bra träning.
Kramar

Sahra sa...

Var inne på Hollister i Gallerian i lördags. Lite lugnare tryck än i NY där det var lätt hysteriskt. Fast abercrombie var värre.

Vi har också avverkat ett föräldramöte. Eller utvecklingssamtal som det heter. Ludde går i femman och gör sjuans matte. Det säger en del om hur han ligger till. Det har aldrig varit några problem med killarna. Kanske att Wille är lite slarvig. Han har så lätt för sig och har lite bråttom. Men annars idel fina omdömen. Det är så skönt. Tids nog kommer det säkert dyka upp smärre problem så jag njuter nu.

Skönt att du har kommit iväg och tränat. Avskyr uppehåll. Det är så tungt att komma igång igen.

Kram

Martina sa...

Sahra-
Jag gillar verkligen Hollisters kläder, de är snygga och har en bra kvalité. Men affären är lite jobbig. Man ser ju knappt vilken färg det är pa plaggen!

Ja, njut av dina duktiga killar!

Jag kan säga att det var jobbigt med träningen igar och idag kändes det som att jag skulle svimma!

Kramar

Sis sa...

Duktiga Bibi, jag skrev till henne och sa det igår! Jag kan inte kommentera på din blogg från min Iphone??? Konstigt, tänkte att du kanske undrade varför jag sällan kommenterar... Nu har vi i alla fall fått igång vår gamla dator igen så nu kan jag kommentera lite :) Längtar tills vår nya dator kommer... kanske lagom till jul som en julklapp haha!
Puss!

Martina sa...

Sis-
Vad konstigt!
Ja det vore väl en trevlig julklapp!
Kramar