onsdag 24 juni 2009

+ EN ORANGE BOLL - EN TAND


Pa förmiddagen idag var barnen pa deras sista tennisträning för i ar (skolaret alltsa) och det var mer lekar och skoj än träning. Sen vid 11.30 blev det fika, precis innan lunch det är ju jättesmart (men vad begär man av ett gäng manliga tennistränare?! Ha, ha!), och sa blev det utdelning av märken (ungefär som baddaren, grodan mm fast här far dom vita bollen, gula bollen....). Men i Emmas och Biancas grupp var det faktiskt bara Emma som fick ett märke i ar. Emma är ju yngst i deras grupp och alla andra tjejerna har redan den orangea bollen som Emma fick och de var inte redo för nästa boll ännu. Grattis Emsan!

Efter det att vi ätit lunch akte jag till stan och sen till Cap 3000 för att handla en massa saker och göra lite andra ärenden. Barnen fick vara hemma och ha det härligt vid poolen med S och mamie som var här hemma idag.

Och i natt är det dags för lilla musen att jobba igen, för vet ni vad som hände medan jag var borta? Jo, när Emma hoppat ner i poolen för att leka med pappa och syrran sa rakar S kasta bollen som de leker med pa Emmas mun (det är en mjuk boll) sa ena framtanden (den var lös) flyger ut och hamnar pa botten i poolen. S blev lite orolig da han inte hade nagon koll pa att tanden redan var lös sen tidigare och undrade ett tag om det inte var en ny framtand han just slagit ut. Men han insag snabbt att det inte var sa, da Emma i sin tur blev panikslagen över att tanden som hon skulle lägga under kudden i natt nu lag nagonstans pa poolbotten. Sa de fick snabbt byta lek och istället leka "leta Emmas tand pa poolbotten"! Och om det var tur eller skicklighet, det vet jag inte men till slut hittade de i alla fall tanden och nu ligger den under huvudkudden och väntar pa att lilla musen ska komma pa besök!

1 kommentar:

Anonymous sa...

Grattis Emma säger Mormor. Vilken tur att ni hittade tanden. Välkomna på söndag!!!!!!!