fredag 5 juni 2009

TRÄDGARDSMÄSTARE OCH DATANÖRD


I morse var det ett par sa här söta fötter som gick till skolan:

"Hello Kitty" strumpor fran HM.

Efter gympan i morse akte jag hem och har resten av dagen mest pulat med mitt album igen. Det är kul, men det tar laaaaaaang tid!

Pa söndag är det mors dag här i Frankrike och det är en stor grej! Det pratas om det pa TV, alla affärer har mors dags "driver" och försöker fa folk att köpa alla möjliga presenter och i skolan tillverkas det saklart överraskningar till alla mammor. Under aren har jag fatt foton, dikter, hjärtformade askar, sanger och mycket mer, det är alltid lika gulligt varje gang. Det mest spännande av allt, är att se om barnen kan halla överraskningen hemlig ända till dagen D eller ej! Men gulligt är det da allt!

Men varför är det sa att vuxna ocksa köper presenter som ska vara fran barnen? Det är väl inte det som riktigt är meningen, eller?! Jag ska fa min mors dags present när vi är i New York, sa da far väl S sin fars dags present där ocksa (fars dag i Frankrike är i slutet av juni). Men egentligen är det ju rätt korkat, för vada ska han och jag sitta där och ge varandra mors- och fars dags presenter till varandra när varken barnen eller vara föräldrar är i närheten?! Har vi kanske missat syftet med mors dag och fars dag?!

Tur att jag har min egna lilla trädgardsmästare som haller ordning pa vara blommor, för det är da verkligen inte min grej, asfaltsblomma som jag är!

Tva datanördar in action!

Inga kommentarer: