onsdag 10 juni 2009

MICROSIESTA OCH CRÊPES


Dagen började mysigt med att jag och barnen tittade pa en gammal film fran da Bianca var 2,5 ar och Emma ungefär 6 manader. Det var väldigt längesen vi tittade pa vara egna filmer fran da barnen var sma. Vad roligt det var! Vi skrattade alla tre och barnen tittade med förundrande ögon, typ "Var jag sadär?", "Kan det verkligen vara jag?" och jag förflyttades tillbaka i tiden och tänkte "Vad tiden gatt fort", "Just det, sa där var det ju".

Vi hann dock inte titta sa länge för sen var vi tvungna att skynda oss i väg till tennisträningen och min gympa. Efter det akte vi hem och at lunch innan vi for iväg igen, den här gangen till biblioteket (vi glömde ju hälften hemma när vi var där i lördags).

Pa eftermiddagen hann vi i alla fall med att sola och bada lite och det var skönt. När jag lag och simmade lite i poolen sa tänkte jag: "Vad skönt, idag känner jag mig verkligen pigg och inte alls seg eller trött!". Jag hann inte mer än upp ur vattnet och lägga mig pa handduken sa slumrade jag till ett tag. Men det sägs ju att det ska vara bra med "microsiesta"!

I kväll at vi det här till middag:


PANNKAKOR! Det är samma smak som svenska pannkakor fast jag gör dem lite tunnare, mer som crêpes.
Medan jag stog där i köket och stekte alla pannkakor sa kom jag pa att jag visat var utsikt över Medelhavet flera ganger, men aldrig utsikten at andra hallet, sa nu ska ni fa se hur det ser ut där.


Inga kommentarer: