lördag 12 april 2014

EN PLATS I MITT HJÄRTA

Det är något alldeles magiskt med det här stället. Lika vackert alla årstider. Stillsamt och fridfullt, men på samma gång, den bästa energikällan.

En plats med så många minnen. En plats som jag alltid återkommer till. En plats som har en väldigt speciell plats i mitt hjärta.

Alla bilder är tagna med min iPhone under en tidig löprunda i början av mars.















Svårt att inte älska detta ställe.

7 kommentarer:

Boel sa...

Vilka fina bilder det ändå blir med våra telefoner! Roligt att kunna ta del av/ dela med sig av sin vardag! Jag kan inte bestämma mig var jag ska lägga mina vardagsbilder. Har en app som heter Day One. Den har hjälpt mig att komma ihåg minnesvärda händelser. Men det är roligt med en blogg som din, där du delar med dig av stort och smått. Du har en väldigt fin blogg tycker jag!
Nästa vecka har vi påsklov i Skåne. För oss som jobbar i skolan är det ett välkommet uppehåll. Jag ska vara sambo med mannen igen i tio hela dagar! I Stugan vid havet. Så nu blir det läsa, cykla, promenera, laga mat, titta på havet...
Kram från Boel

Channal sa...

Underbara bilder! Ser ut som Sverige.

Kramarom Anna

Martina sa...

Boel-
Ja det är bade kul och praktiskt att kunna fanga ögonblick med telefonen.
Och tack snälla du för sa fin komplimang!! Ja bloggen är väl som nagonslags dagbok, nätverk, anteckningsblock...pa samma gang. Och mycket mer.
Härligt med lov!! Hoppas du far det jättehärligt!
Kramar

Martina sa...

Channal-
Du har sa rätt. Det är fran mina gamla hoods i Sverige.
Kramar

Desiree sa...

Det här förstår jag har en väldigt speciell plats i ditt hjärta. Makalöst vackra bilder. Så stillsamt och vackert. Rena balsamen för själen.Är det bilder från Stockholm?

Katta sa...

Wow, vilka plingor!

Martina sa...

Desiree-
Ja, det har verkligen en speciell plats i mitt hjärta. Sa underbart vackert och sa ofantligt manga minnen.
Mina gamla hoods norr om Sthlm.
Kramar

Katta-
:)