lördag 5 april 2014

HULLER OM BULLER I HELGEN

Helg! Som oftast har vi inte mycket inplanerat inför våra helger. Men av någon outgrundlig anledning så slutar det alltid med att helgen är fylld av små och stora saker. Och det mesta blir lite huller om buller.
 
Barnen sover över hos kompisar/har kompisar som sover över kors och tvärs, kompisar springer in och ut, ibland har man måltider för sig själv, ibland vet man inte hur många som kommer att sitta vid matbordet, vissa vaknar tidigt, vissa vaknar senare, någon äter lunch samtidigt som någon annan äter frukost, någon ska hit någon ska dit vilket oftast ändras i sista sekunden. Och så lite träning och så alla dom där läxorna förstås.

När man tror att man äntligen ska hinna med allt det där småfixandet som aldrig hanns med i veckan (inte den här veckan heller...) så tror man åt skogen fel och varje söndagskväll inser man (väldigt optimistiskt) att det får läggas på nästa veckas to-do. Igen...

 



Idag bjuder Nice, trots lovad regnprognos, på ett soligt och varmt väder och helst hade man ju velat dra i väg till något mysigt ställe längs kusten eller bara ta en lat stranddag. Men eftersom så mycket kom emellan i veckan, också, så är det bara att bita ihop, sätta på jobbdatorn och försöka fokusera i några timmar nu... Men först mellanmål, skjutsa till kompis, just det ringa några samtal... tror ni att jag kommer att få mycket gjort?!

4 kommentarer:

Boel sa...

Njut lite av helgen är mitt förslag! Man jobbar lite för mycket och njuter lite för litet! Kram Boel

Charlie sa ... sa...

Gillar era huller och buller helger ;)

Nu längtar jag så jag smäller av till Nice!!!

KRAM och ha en fortsatt fin helg

Channal sa...

Tycker du kan ta det lite lugnt... skönt att slappa lie! Nice visade sin bästa sida idag! Härligt!

KRAM Anna

Martina sa...

Boel-
Jo du har sa rätt Boel. Nu blev det till slut inte speciellt mycket jobb igar. För mycket distraktion och alldeles för lite fokusering.
Kramar

Lotta-
Haha, vi är nog ganska bra pa det där med huller om buller!
Dags med en trip till Rivieran..!
Kramar

Anna-
Jo du har rätt. Men det är svart ibland. Ja nu börjar värmen sakta men säkert komma till oss! Lovely!
Kramar