söndag 13 april 2014

GOD PÅSK!

Påsken är ingen högtid som vanligtvis firar speciellt mycket. Lite pynt, lite pyssel och så några kilo choklad förstås, det viktigaste av allt.

Eftersom vi inte kommer att vara hemma på påsken i år så blir det inga utsmyckningar alls utan vi går rakt på sak. Till det essentiella. Chokladen. Och vi tjuvstartade med att gömma, leta och äta den idag redan.





Mitt! Ett halvt kilo Toblerone är det bästa och det enda påskägget jag vill ha.

God Påsk!

6 kommentarer:

Miss Marie sa...

Mmm, choklad är det bästa med påsken! ;)

Desiree sa...

Glad påsk till dig Martina. Här kommer vi inte heller att pynta. Vi åker hem till sverige på onsdag för att fira med familjen. Jag föredrar faktiskt choklad istället för smågodis i mina påskägg.
Kram!

Boel sa...

Hej Martina! Åh vilka härliga chokladbilder! Jag blir inspirerad att börja förbereda påskhelgen. Trots att mina barn är vuxna (28, 26 och 26) så förväntar de sig att leta efter gömda påskägg på påskafton! En mysig tradition. Dock har vi börjat gömma äggen inomhus på senare år! Ibland har vi dock besök av småttingar och då kommer overallerna på och det ska ut och letas i trädgården! Förresten, en märklig sak hände mig i veckan. Jag fick ett par anonyma mail. De var på engelska och " beundrade" mina kommentarer i din blogg. Har det hänt er andra?
Kram Boel

Channal sa...

Det påskägget heter duga! Mumsigt och gott! Det bästa med påsken :-))

KRAM fina du! Anna

Martina sa...

Miss Marie-
Definitivt!

Desiree-
Glad Pask till dig ocksa! Ah sa mysigt med en trip till Sverige!! Hoppas ni far det jättebra!
Kramar

Martina sa...

Boel-
Haha. För vissa saker blir man aldrig för gammal! Och de vill inte bara ha godiset utan leta det dessutom?!! Mysig tradition.
Ja jag far ganska manga skräpkommentarer men de tas bort automatiskt faktiskt sa det är skönt.
Kramar

Channal-
Ja choklad är ju alltid gott! Pasken är ju bara en extra ursäkt liksom.
Kramar