onsdag 23 april 2014

ORLANDO

I lördags kväll landade vi i Orlando och redan morgonen därefter mötte vi upp min mamma och min syster med familj som flugit in till Florida från Sverige. Sen dess har det varit späckat program hela tiden och inte många lugna sekunder. Så fullt upp att vi inte ens hann med att känna av någon jetlag.

Bloggandet hinner jag som ni märker knappt inte med alls. Några livstecken kan ni se på instagram (martinaengwall) men mycket mer blir det inte under den närmsta tiden.

Är man i Orlando så betyder det ju naturligtvis att man gör några besök i nöjesparkerna. Igår gjorde vi Universal Studios och idag blev det en heldag i Epcot Center.



Två heldagar i två parker från morgon till kväll gör att man är ganska så trött på kvällen. Och i morgon väntar ett tredje parkbesök så nu är det dags för sängen!

Självklart har jag tagit lite mer än bara två bilder under dessa dagar, men dom kommer jag nog inte varken hinna gå igenom eller visa förrens vi är hemma igen.

5 kommentarer:

Pia sa...

Ah vad harligt och sa trevligt att sammanstrala med familjen ocksa! Ser fram emot bilder (nar ni kommer hem)!
Kram!

Channal sa...

Men så kul att träffa familjen i Florida! Ha det underbart och relaxa lite på stranden också!

Kramar Anna

Annika sa...

SÅ kul att ni är i Florida nu!
Nej, låt di bloggen vila nu. Jag vet hur det är på semestern.
Bildbomba och berätta då ni kommer hem sen!! LOOKING FORWARD to it.
HA så jättekul!!!
Kramar!!

Desiree sa...

Åh så kul att ni är i Florida nu. Parkerna är kul men visst blir man helt slut efter en heldag i en park. Vi körde bara Epcot och Sea World. Hann inte med mer och två till tre heldagar i parker räcker kände jag. Ha kul och njut av er semester.
Kram!

Martina sa...

Ja bloggen kommer definitivt att ga pa sparlaga den närmsta tiden.
Men sen lovar jag att bildbomba till max!
Kramar