onsdag 5 augusti 2009

AVLUSNING

Min dator är pa avlusning! Jag har tidigare misstänkt att den dragit pa sig nagra virus eller rättare sagt, jag vet att det haft virus men "trott" att jag kunnat göra mig av med dom själv eller fatt dem i karantän. Det var nog egentligen mer önsketänkande, ni vet sa där som när strutsen gömmer huvudet i sanden, än verkligen ett realistiskt tänkande.

Och när jag igar kväll satt framför datorn sa poppade det helt plötsligt upp en massa meddelande om att datorn blivit infekterad av bade det ena och det andra viruset! Jag kunde liksom inte längre blunda för det utan bestämde mig för att skicka min lilla älskling pa avlusning.

Jag undrar hur det gar?

Och jag undrar i vilket skick den kommer tillbaka?

Och när den kommer tillbaka?

Det känns väldigt läskigt, men ända mindre läskigt än när jag försöker mig pa att pilla pa den själv!

Finns det överhuvudtaget nagot effektiv virusprogram som verkligen kan stoppa alla virus?! Ja, typ som nagon slags vaccinering alltsa. Finns inte det, vaccinering för datorer?

Men en skum grej som jag sas alldeles nyss da jag loggade in pa MSN eller Windows Live som det heter numera, var att "jag" (min andra dator alltsa, alltsa de som avlusar min dator) ocksa var inloggad fran min andra dator. Det känns inte helt hundra att de är inne pa mitt hotmailkonto. Sa om ni far nagra skumma mail fran mig eller om jag inte svarar pa era mail sa är det för att mitt hotmailkonto kanske blivit kapat!

Inga kommentarer: