tisdag 4 augusti 2009

BILDFÖRSTOPPNING OCH FOLKINVASION


Ja, jag vet att jag är jättetrakig som inte lagt ut nagra nya bilder pa ett tag nu. Men trots att det var över en vecka sen som vi kom hem igen sa är det fortfarande pa manga fronter precis som om vi just kommit hem, rörigt och inte som vanligt alltsa. Och vad gäller foton sa har jag tagit minst sagt MANGA i sommar och jag har inte ens fatt in dem pa min dator ännu och än mindre har jag hunnit sortera dem. Det lär nog ta ett tag.... Javisst skulle jag absolut kunna ta lite nya varje dag för att visa er hur vi ser ut nu och vad vi pysslar med om dagarna, men om sanningen ska fram sa har jag dels ingen plats kvar pa alla mina 18 minneskort och dessutom sa, ja, är det inte som vanligt här hemma ännu! Men det kommer...

Vad har vi pysslat med idag da? Jo pa förmiddagen var vi ute och handlade lite. Vanligtvis brukar jag tycka att det är kul och bli glad av det, men med tva omotiverade barn (det var ju ingenting till dom som vi skulle handla) i släptag och ungefär 16 miljoner andra människor som ocksa är ute och handlar sa kändes det skönt först när vi var pa väg hem igen.

Här nere är det ju inte direkt sa som det är pa manga ställen i Sverige pa sommaren, typ som i alla förorter, att affärer och restauranger och dylikt är folktomma eller till och med semesterstängda. Nej, här nere är det tvärtom total helt crazy folkinvasion pa sommaren, det känns som om Nice är det enda semestermalet i världen. Eller okej da, det tredje, efter New York och Las Vegas där det inte heller är sa daligt med folk.

Pa eftermiddagen hade vi det i alla fall skönt och lugnt nere vid poolen i nagra timmar. Och vid var pool är det definitivt mindre med folk än bade i NY och LV! Fast idag var det faktiskt ovanligt manga där; bland annat ett mycket kärt aterseende fran Paris. He made my day! NOT.

Och nu sitter hela familjen framför varsin skärm; E ser pa en DVD, B o S ser en film pa TV och jag bloggar! Vi är en modern familj som följer var tid!!

1 kommentar:

Anonymous sa...

Haha tur att du bloggar på svenska så att Mr "mysgubbe" inte förstår! Jag å andra sidan förstår direkt vem du menar... ;)
/C.