fredag 7 augusti 2009

PRATA MED NALLAR ÄR INTE "KOKO"


Hela förmiddagen och även en del av eftermiddagen gick at till att städa och göra i ordning terassen och förradet där ute. Det var alldeles för länge sen sist det gjordes och det behövdes VERKLIGEN! Usch sa smutsigt och rörigt det var och för att inte tala om vad mycket skit(saker) som man samlar pa sig. Det finns nog vissa andra som ocksa har en viss erfarenhet av det, eller hur?! Men jag känner mig riktigt stolt över mig själv som städade upp allting ordentligt och SLÄNGDE en massa saker som vi ända aldrig använder. Till och med barnens leksakshus, som Bianca fick da Emma föddes, har nu akt ut! Sjävklart fick även alla blommorna sig en ordentlig omgang ocksa! Men visst, jag hade tva duktiga assistenter som var gulliga och hjälpte mig att städa och tvätta allting. Jag kan väl inte säga att det var kul direkt, men oj vad det kändes skönt när vi var färdiga med allting!!!! Nu säger dom visserligen att det ska bli regn i helgen, typiskt, men men.

Fran och med igar har barnen fatt totalt tv-, dvd-, nintendo-,wii- och dator-förbud! Och detta gäller ända tills pa söndag. Anledningen är "ett litet busstreck" som tjejerna tillsammans med deras sommarkompis (grannarnas barnbarn som är här varje sommar) hittade pa i fredags kväll. Jag berättar inte mer om det, förutom att jag kan säga att det är en riktig avgiftning mina barn gar igenom just nu! Och blir det nu regn i helgen, jag da skruvas ju förstas svarighetsgraden upp ett snäpp till. Men en sak är säker och det är att jag kommer inte att ge upp, den här gangen är jag obeveklig.

I kväll innan barnen skulle sova ville Emma att jag skulle gosa med henne. Sa jag, Emma och hennes tre favvonallar; Nalle, Douce (som numera heter Nilla) och Lapinou lag och kramades och pratade i hennes säng ett tag innan hon skulle somna. Da jag fragar Emma en fraga sa dröjer det innan hon svarar undrande:
-"Pratar du med mig eller Nalle???? Jag undrar för du tittar ju pa Nalle."
Mitt svar blir lite tvekande:
-"Ja, jag pratar med dig....saklart, för om jag skulle prata med Nalle skulle jag ju vara lite "koko"! Eller hur, lägger jag till lite käckt."
-"Nej, det är inte "koko"", svarar Emma sa rakt som bara ett barn kan göra.
-"För jag pratar med Nalle, Nilla och Lapinou och jag är inte "koko"!"

Vad svarar man pa det?!
Prata med nallar är inte "koko" helt enkelt!

Inga kommentarer: