torsdag 27 augusti 2009

SLUT PA SEMESTERN


Nu är bilen tvättad och väskorna nästan helt packade. I morgon blir det städning och ett sista dopp i poolen innan vi drar tillbaka hem till Nice igen! Det ska, trots att det innebär slutet pa semester och sommarlovet, bli riktigt skönt.

Nu blir det hem och städa och göra i ordning allt till skolstarten pa torsdag. Och framför allt gäller det nu att komma i fas och bli av med sommarens ”jetlag” som vi alla fatt efter manga sena kvällar och härliga sovmornar! Här i St Tropez har vi alla sovit ända fram till 9.30-10 pa morgonen, vilket far oss är väldigt mycket längre än vad vi är vana vid. Jag har sovit bredvid Emma och nästan varje morgon, ganska tidigt, har hon vaknat till ett litet tag, rullat över mot mig, gett mig nagra pussar, gosat in sig i mig och sen somnat om igen. Det har varit saaa mysigt!

Men när vi kommer hem igen är det slut pa det. Da maste vi vänja oss vid att ga och lägga oss tidigare sa att vi orkar upp vid 7 igen. Fast det värsta är inte att vakna klockan 7, men att behöva skynda sig pa morgonen.

Snart dröjer det väl inte länge förrens löven börjar falla ocksa...

Det är ju tur att vi redan om tva manader ska till varmare breddgrader igen!

Inga kommentarer: