fredag 14 augusti 2009

LÄRORIKT VID POOLEN


Vem sa att vi inte gör nagot vettigt om dagarna?

Idag har barnen övat sina engelskakunskaper nere vid poolen och därigenom bekantat sig med tre tjejer fran Iran men som bor i Los Angeles respektive i London. Sa mycket mer lärorikt och intressant kan det väl inte bli? I alla fall inte genom att bara ligga och steka sig hemma vid poolen!


Nu lyssnar barnen pa ABBA-latar för fullt, vi sag ju "Mamma Mia" igar kväll! Det var en gullig liten film med härliga bilder fran Grekland och som far en att ateruppleva ABBA-musiken! Mycket mer än sa finns det inte att säga om den filmen. Jag kommer inte se om den.

När jag ända haller pa att prata om filmer, kan jag ju berätta om de filmerna jag sett i sommar:

  • Revolutionary Road med Leonardo di Caprio och Kate Winslet. Jag hade väldigt höga förväntingar, men det var en klar besvikelse. Den började bra men sen övergick den bara till att bli en deprimerande och konstig film.
  • Confessions of a Shopaholic, den sag jag i planet mellan Stockholm och New York. En rolig och underhallande tjejfilm som är kul för stunden men inte sa mycket mer.
  • PS I love you med Hilary Swank och Gerard Butler. Sorglig. Rolig. Fin. Jättebra film som jag rekommenderar och gärna ser om själv.
  • Changeling med Angelina Jolie. Ännu en film som börjar bra men som "rinner lite ut i sanden", tyvärr. Hemsk, med tanke pa att den är baserad pa en sann berättelse. Inte dalig, men inte heller en film som jag ser om.
Har jag sett nagra fler filmer? Inte vad jag kommer ihag, sa i sa fall kan det ju inte vara nagra att lägga pa minnet i alla fall.

Inga kommentarer: