söndag 16 juni 2013

FARS DAG


Idag har alla pappor i Frankrike firats på Fête des Pères! Så bon fête säger vi till alla fina pappor! Och allra störst grattis till S förstås som har blivit uppvaktad och kramad extra mycket idag av sina prinsessor.

Vi startade dagen med att ligga kvar i sängen ända tills klockan var 10! Härligt med stora barn. Sen for S och Bianca till marknaden för att fylla på med frukt och grönsaker här hemma. Lite senare medan jag lagade vår (sena) lunch så gick S och tjejerna ner och badade i poolen.

Resten av eftermiddagen var vi bara hemma och tog det lugnt och hade det mysigt tillsammans. Inga måsten, inga läxor, inget annat än att bara vara tillsammans och ha det skönt.

Naturligtvis går en sån här dag alldeles för fort!

 Pappa med sina tjejer på Kuredu, Maldiverna 2011.

R
 Pappa med sina tjejer i Östersund, 2010.

Pappa med sina tjejer på Cours Saleya, Nice 2011.

Pappa med sina tjejer på Maya Beach, Thailand 2007.

♥♥♥

3 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Vilka fina bilder på dina döttrar och deras pappa! Här firade vi också fars Dag idag. även vi väldigt lugnt. Det var himla skönt.
Hoppas ni får en fin vecka!!

Channal sa...

Hela världen firade fars dag igår! Varför firar vi alltid första söndagen i november i Sverige! Bara undrar...

Vilken fin dag prinsessornas pappa fick, härligt! Underbara bilder!

Jag är så himla nyfiken ;-) Hur träffade du din man? Berätta! Jag drömde som tonåring att flytta till Frankrike. Haha sant, en riktig frankofil har jag alltid varit!

KRAM Anna

Martina sa...

Saltistjejen-
Tack!
Ja ibland är det skönt och nödvändigt med en lugn dag för att samla nya krafter igen.
Kramar

Channal-
Ja, hur och vem bestämmer när alla dessa olika dagar ska ligga?!
Haha, jag var ocksa väldigt intresserad av Frankrike och även USA när jag var yngre. Och även andra länder. Jag har alltid älskat att resa och det gör jag fortfarande.
Hur vi träffades?! Det är en riktig klyscha! Pa en nattklubb! Jag kanske ska ta hela storyn i ett inlägg sa far du höra alla detaljer?!
Kramar