onsdag 26 juni 2013

KERMESSE - SKOLFEST DEL 3


Sist, men definitivt inte minst, så avslutades lördagens skolfest (som jag redan har skrivit om här, här och här) med ett utomhusdisco. Och då är det inte bara de "små" barnen som dansar och har kul utan även många äldre syskon och före detta elever på skolan är med och dansar nästan ända tills midnatt!

Inte lätt att ta de bästa bilderna på barn som dansar i skymningen/mörkret och som dessutom helst inte vill ha en mamma som smyger runt med en kamera på dansgolvet. Fast dagen efter är man desto populärare när alla vill titta på bilderna...







Det var tre (Biancas kompis sov över hos oss) väldigt glada och nöjda, men trötta, tjejer som vi skjutsade hem strax innan midnatt när musiken tystnat och en fantastiskt skolfest var till ända!

2 kommentarer:

Channal sa...

Vilka härliga bilder! Känner värmen glädjen skratten musiken... kan sakna den tiden när jag var ung och hade hela livet framför sig!

KRAM Anna

Martina sa...

Channal-
Ja visst kan sakna sin ungdom ibland. Det var härliga tider! Nu har man kommit till en helt annan fas i livet. Som i och för sig kan vara minst lika härlig ocksa.
Kramar