måndag 17 juni 2013

NY VECKA



Ny vecka, nya möjligheter.

Vad händer hos er den här veckan?

Hos oss är det en vanlig vecka. Nästan i alla fall.

Skola som vanligt för barnen. Sommarlovet är fortfarande en bit bort. Men det börjar helt klart närma sig. Det märks. Idag slutar Bianca tidigt. På lördag är det den stora skolfesten, kermesse, i Emmas skola.

S är ledig den här veckan. Fast två dagar är han på jobb i Aix-en-Provence och två dagar blir det jobb i St Tropez. Så ordet ledig får man ta med en nypa salt.

Jag ska nog försöka börja träna lite försiktigt igen. Vad gäller ljumsken är det status quo. Men jag är less på att inte kunna träna. Och att vila verkar inte göra ljumsken ett dugg bättre. Och sjukgymnastiken har inte heller gett något resultat än så länge.

Och har jag nämnt att jag tydligen har/haft körtelfeber sen ett tag tillbaka vilket förklarar varför jag har haft ont i halsen fram och tillbaka ända sen i april? Det ska man ju tydligen bli extremt trött av. Men jag har aldrig känt mig så pigg som de senaste månaderna. Märkligt det här med hur kroppen fungerar.

Nej, nu ska jag bära ner alla vinterskor och jackor till källaren.

Önskar alla en jättefin vecka!


8 kommentarer:

eastcoastmom sa...

Här i Madrid är det också vanlig skolvecka. Barnen hade ju slutprov hela förra veckan så nu är de lite trötta... sista skoldagen nästa tisdag!
Hoppas du får ordning på ditt onda och kan träna igen.
Kramar

Annika sa...

Vi slutar skolan idag, eller egentligen imorrn (men då tas noll närvaro, så varför gå dig? haha).
Karolina drar till beachen imorrn.
Fredag midsommar, vilket jag tycker det är mest skönt att slippa.
HOPPAS ljumsken bli bättre snarast.
Saltis i NYC hade körtelfeber o jösses vad sjuk hon var. Det är bra att du fått det lindrigare.
Kram!!

Martina sa...

Eastcoast-
Här är det inte officiellt sommarlov förrens den 5 juli! Men Bianca kommer att sluta lite tidigare da de äldre arskurserna i collège har slutprov och bade salar och lärare är mobiliserade för det.
Ja, jag är verkligen less pa att inte kunna träna!
Kramar

Annika-
Härligt med sommarlov! När börjar K i NYC?
Ja jag saknar inte heller midsommar!
Ja tack och lov sa har jag verkligen fatt det lindrigt mot vad vissa verkar fa!
Kramar

Channal sa...

Körtelfeber! Stackare!! Ta det lugn med träningen!

Här har vi midsommarvecka! Jag letar klänning till midsommar och till på onsdag. Då är det begravning för mannens mamma! Ska titta i garderoben först annars ska jag kolla in rean!

Kryapådigkram! Anna

Martina sa...

Channal-
Ja nu har jag ju inte tränat överhuvudtaget pa ett tag pga min ljumske. Men jag har nog en lindrig form av körtelfeber för jag känner mig inte trött alls, mitt största problem har ju varit att jag har haft ont i halsen fram och tillbaka sen i april.

Nej men, begravning är ju alltid väldigt jobbigt. Fy sa mycket som ni har hela tiden just nu. Hoppas att det gar sa bra som det kan ga.

Stora kramar

Saltistjejen sa...

OJ körtelfeber! Det var ju DET jag hade i höstas då jag blev sådär otroligt sjuk och fick åka in på akuten!!! Ta det väääldigt försiktigt med träningen isåfall! Du vet att det kan vara farligt för hjärta att träna om man har sådana infektioner i kroppen. Sköt om dig!!!
kram!

Martina sa...

Saltistjejen-
Var det när du hade sa otroligt ont i munnen?! Kommer ihag det, men kom inte ihag att det var körtelfeber som du hade. Jag har ju inte haft sa manga symptom förutom att jag har haft ont i halsen mer eller mindre ända sen i april. Men efter att ha varit hos läkaren när jag fick halsfluss för snart 2 veckor sen och berättat hur jag matt den senaste tiden sa skickade han mig för att ta blodprover för han misstänkte att det var just körtelfeber. Och mycket riktigt.
Men hur vet man när det har gatt över???

Jag har ju inte tränat pa ett tag nu eftersom jag blev sjuk och även har ont i ljumsken. Men nu känner jag mig ju frisk förutom ljumsken och att jag har svart med maten och ofta far ont i magen.

Kramar

sandra.tielman@hotmail.com sa...

Det är en ganska vanlig vecka här med, midsommarvecka till trots. Jag jobbar stora delar av helgen och sen är det förskola, träning, jobb och så lite midsommar ändå.
Kram och fortsätt krya på!