tisdag 18 juni 2013

INGEN ORDNING


Bild lånad från google.

Ja sa ju det, att det fortfarande är några veckor kvar tills sommarlovet börjar här i Frankrike. Men så här i sluttampen av skolåret är det ingen riktig ordning. Många klasser har viktiga och många slutprov som ska organiseras och arrangeras, de flesta klasser har minst en utflykt inplanerad, de mindre barnen repeterar för skolfester och uppvisningar... för att inte tala om hur okoncentrerade och omotiverade barnen blir ju mer temperaturerna stiger och vi närmar oss slutet på skolåret!

I eftermiddag ska Emmas fröken på möte i collège angående inskrivningen av eleverna inför nästa läsår, så jag ska hämta upp Emma i skolan redan klockan 11.30 istället för 16.30. Och alldeles nyss fick jag ett sms av Bianca som sa att hennes franska lärare har möte i eftermiddag så hon slutar också tidigare än vanligt och måste hämtas upp 13.30.

Och jag som undrade vad jag skulle göra hela dagen..!

4 kommentarer:

Annika sa...

NU har du dagen klar för dig.
Nu är skolan slut för året här.
Sommarlov.
Karolina har dragit till beachen.
Kapitel 1 denna ovanliga sommar.
Kram!!

Martina sa...

Annika-
Härligt för er att sommarlovet har börjat! Vi har ju som sagt ett tag kvar. Det ska bli sa skönt!
Kramar

Channal sa...

Brukar vara så på slutet av terminen. Men vi skulle aldrig få släppa eleverna tidigare för möten eller annat! Plikttroget ska schemats tider följas. Önskar vi kunde vara lite mer franska =)

KRAM Anna

Martina sa...

Channal-
Haha, här skulle nog föräldrarna gilla om lärarna var lite mer svenska ibland!
Kramar