fredag 14 februari 2014

FIRA VALENTINE´S DAY...ELLER INTE

Vissa är för, vissa är emot. Som med allting. Vissa tycker att det är för kommersiellt, vissa tycker att det är mysigt.

Jag tycker nog både och. Att det är väldigt kommersiellt och jag bryr mig inte ett dugg om att köpa en massa dekorationer och liknanade och jag skulle aldrig få för mig att pynta huset med en massa hjärtan. Men samtidigt så kan jag tycka att det är lite mysigt att uppmärksamma dagen och dom man älskar. Ibland kan det vara bra med en liten "påminnelse" eller en extra anledning för att uppmärksamma någon, precis som det är med mors dag, fars dag, namnsdagar....

Men självklart betyder det ju inte att man behöver Valentine´s Day för att komma ihåg att man älskar någon och jag tycker inte heller att det får gå till överdrift på så sätt att man känner att man måste köpa en massa dyra presenter. En dyr och fin present räcker ju, haha! Nej, ärligt talat så har jag nog faktiskt aldrig köpt någon Valentine´s present till någon. I Sverige brukade jag köpa vaniljhjärtan till hela familjen.

Så valet är naturligtvis fritt, antingen kan man välja att fira Valentine´s Day, eller le St Valentin som det heter på franska, eller så kan man helt enkelt bara säga...

4 kommentarer:

Desiree sa...

Jag tycker det är en mysig dag att fira lite iallafall. Jag förväntar mig verkligen inte en massa dyra presenter och ger inte heller bort några sådana. Inte heller dekorerar jag huset. Men en liten blomma eller fin bukett tar jag gärna emot eller kostar på mig. Lagar något gott och har en mysig kväll tillsammans med min älskling.
Kram och happy Valentines.

Sahra sa...

Jag har aldrig köpt något typiskt Valentine aktigt. Choklad o blommor och god mat. Men i år såg jag något så gulligt på Maries söndagssvep. Ett pussel i fin ask med personligt kärleksbudskap Because I love u.....
Kunde inte motstå
Kram

Marina sa...

Vi firar inte överhuvud taget, jag är mest fascinerad av alla tillbehör som finns överallt och som man tydligen måste ha för att fira ;) Vi hade en mycket mysig och bra fredagskväll - Valentine eller inte! Ha en bra helg!

Anne-Marie sa...

Det har gått mycket köphysteri i Valentine's Day. Här i Weed och Mt Shasta finns massor med godis och ballonger i affärerna.
Gillar lapparna. :) Visst kan det också vara roligt med en dag då man blir litet extra påmind om att visa att man tycker om sin käresta, familj och vänner.
Kramar!!