söndag 2 februari 2014

SAAB

Fantastiska Saab. Och då pratar jag inte om bilen, men om mannen, Elie Saab. Den libanesiska designern som skapar de mest vackra och fantastiska klänningarna.

To die for är milt uttryckt. Det finns nog inte ord som är tillräckliga för att beskriva Saabs skapelser. Å andra sidan behövs det inga ord. Det räcker med att titta.








Att välja ut en favorit är en omöjlighet. Jag är kär i allihopa. Önskar bara att jag hade ett passande tillfälle för att bära någon av dessa klänningar. Att springa omkring i en sån här vacker klänning när man hämtar/lämnar barnen i skolan eller sitter och jobbar på hemmakontoret känns ju något överklätt.

Och en detalj till. Min spargris är tyvärr inte tillräckligt tjock. En klänning av Saab lär ju kosta några kronor mer än en om den är har en etikett som det står HM på.

Men drömma är ju fortfarande gratis vad jag vet.

7 kommentarer:

Desiree sa...

Wow , vilka klänningar alltså! To die for precis som du säger. Alla supersnygga. Om jag vore kändis och skulle på Oscars galan skulle jag absolut välja någon av hennes klänningar.
Ni får jag sitta här och drömma och sukta istället.

Channal sa...

Sagolika klänningar... få bära en sådan vore en dröm. En röd allra helst!

Skön söndag! KRAM Anna

Martina sa...

Desiree-
Ja precis, vi vanliga dödliga far nöja oss med att drömma efter dessa underbara kreationer.
Kramar

Channal-
Det enda jobbiga med om man hade lyckan att ha bade tillfälle och pengar för att kunna bära dessa klänningar är att bestämma sig för vilken! Men nu har man ju inte det problemet...
Kramar

Gabriella Kruger sa...

Oj vilka klänningar! Undrar vad dom skulle säga om jag hade en sån på mig när jag går med hunden på stranden?! ;) Ja, det är ju just det som är problemet; när ska man bära en sådan makalös klänning? Och så kanske det blir lite väl tomt i plånboken också.

Martina sa...

Familjen Kruger-
Nä, vi far fortsätta att titta och drömma bara!
Kramar

Liz sa...

Ah sa vackra!! Min favorit ar den lilla svarta...helt underbar. Fast jag skulle inte saga nej till nagon av dom...:)

Men med min daliga kvot av baler, lar det inte bli stor anvandning for dom....:)

Men dromma gar ju!
Kramar!!

Martina sa...

Liz-
Som sagt, man skulle ju känna sig nagot överklädd med en san här vacker klänning mitt i vardagen. Men att drömma gar alldeles utmärkt!
Kramar