torsdag 8 mars 2012

FRISK LUFT


Springa eller inte springa?

Jag erkänner att jag var på vippen att skippa joggingskorna i morse.

Huvudvärk, nollgradigt och snålblåst vägde tungt på minussidan.

Men frisk luft och allt gott svenskt (chokladbeskvier, semlor, smågodis...) som jag har, och ska trycka i mig fick mig att dra på mig skorna i alla fall.

Men idag var det inte skönt. Träningsvärk, kallt och motvind gjorde att det var tungt.

Men frisk luft fick jag!

2 kommentarer:

Liz sa...

Vad duktig du ar! Usch, jag hade inte ens tvekat utan dragit tacket over huvudet med huvudvark, kallt och blasigt...nej, jag hade tagit en chokladbit till kaffet och krypit upp i soffan...san motivation har jag till att trana...iallafall att springa. Jag har inte varit ute och sprungit pa flera ar....brukade fa sa ont i knana, sa jag slutade med lopbandet och overgick helt till olika stepmaskiner etc pa gymmet dar man inte studsar ner med tyngden utan dar det ar mjukare for knan...spinning tex ar inte att tanka pa for mina knan...det bara knakar i dom nar jag bojer mig..dom tog mycket stryk i graviditeten med tvillingarna...och all extra vikt!!!

Du ar jatteduktig men sa ar du ju i toppform alltid!!:D

Kram

Martina sa...

Liz-
Ja, jag hade inte tränat knappt något på jättelänge nu eftersom jag först var sjuk jättelänge och sen åkte hit till Sverige.
Men nu fick jag ett ryck och kände att jag verkligen behövde träna lite igen. Skönt på många sätt, både för huvudet och kroppen.
Och när jag är här är det så skönt eftersom jag kan spring utomhus. Hemma blir det bara på gymet.

Kram