söndag 11 mars 2012

IGAR


Igar förmiddag städade jag lite och hann packa en hel del innan syrran kom och hämtade upp mig och barnen för att aka och shoppa lite i Täby Centrum.

Lite sista minuten shopping en lördag eftermiddag är kanske inte det smartaste men vi hade nagra mysiga timmar tillsammans trots att det tog galet lang tid i kön till provhytterna pa Hollister, att vi nästan irrade bort oss i centrumet och att Emma avslutade eftermiddagen med att bli jättesur och jätteledsen över att ingen ville köpa en hund eller en kanin till henne!


Syster och Emma hann nästan ga runt i hela centrumet medan jag och Bianca var inne och handlade kläder till Bianca pa Hollister.
Bianca utanför Hollister. Har ni varit inne i den affären? Som Abercrombie. Nästan helt svart, skithög musik, galna köer och sa pratar dem hälften engelska hälften svenska med en. Men fina kläder.
Äntligen fick vi prova dom där "roliga" pommes friten som de har pa MacDonald's just nu. Fast den var inte sa himla rolig. Inte rolig alls. Smakade lite underligt. Och väldigt fett.  
Men trots trakiga pommes frites hade vi roligt ända!
Inte sa fräsch bild kanske. Men vi tyckte att det var lite kul att man kunde kissa tillsammans!
Kvällen blev lite si och sa; vi försökte ha lite födelsedags-mys-sista-kvällen-middag, jag packade, vi smatittade lite pa Mello. Loreen var inte var favorit. Fin röst, men trakig lat.


2 kommentarer:

Anonymous sa...

Javisst, Hollister är ett måste för dottern så vi har fått åka ut till Täby tidigare, nu finns de även i Gallerian. Tycker själv det är jobbigt med musiken och mörkret så att man knappt ser färgerna men mysiga kläder som sagt :).

Martina sa...

Hej Anonym,
Ja, jag har ocksa varit i den Hollister som ligger i Gallerian en gang.
Vi tycker att det är jobbigt att ga och handla i affären pga mörkret och musiken, men tänk att jobba där varenda dag?!!!!!