lördag 10 mars 2012

SISTA RYCKET


Nu börjar vår séjour i Sverige, för den här gången, lida mot sitt slut.

Trots tunga omständigheter, så har det varit fantastiskt mysigt att vara här hos familjen. Och som alltid, rusar tiden iväg alldeles för fort.

Men, vi har en dag kvar att umgås och mysa tillsammans (och shoppa det sista och packa!) innan vi tidigt i morgon bitti sätter oss på planet ner till Nice igen.

Så nu är det bäst att jag sätter fart!

4 kommentarer:

Sahra sa...

Har det varit lov i frankrike eller har ni dragit iväg till Sverige ändå? Hur länge har ni varit här nu? Har ni hunnit med fredagsmys?
Vi äter sällan taco på fredagar. Jag är inte så förtjust i allt bröd så jag gör alltid sallad på alla tillbehör. Mums. Men igår blev det som sagt var fajitaskycklingsallad for me. Very nice.

Pizza idag istället. Jag har aldrig gjort lchfpizza så det ska bli spännande. Självklart blir det melodifestivalen. Choklad och chirre.

Liz sa...

Hej vannen,
jag blir glad over att hora att det har varit mysigt trots som du sa perfekt uttrycker det tunga omstandigheter.

Forstar att det maste ha varit jobbigt men samtidigt skont att ni kunde vara tillsammans och att du var dar!

Hoppas flyget tillbaka gar bra och att ni inte far en massa forseningar utan kommer hem i bra tid for lite mys med S ocksa innan ny vecka borjar!!

Kram och som du skrev, hor av dig i veckan nar du har tid!

Martina sa...

Sahra-
Ja, i Frankrike har barnen tva veckors vinterlov och tva veckors varlov (som ligger i april)! Det skulle vara väldigt svart, antagligen omöjligt att aka bort i tva veckor om det inte är lov. Här är de stränga pa nävaro/franvaro.

Förra fredagen at vi en slags tacos. Gott! Jag gillar det ibland, men att ha det varje vecka skulle bli alldeles för mycket.

Jag har aldrig klarat av LCHF eller nagra andra dieter för den delen heller. Men det kanske var gott med en san pizza?!
Kramar

Martina sa...

Liz-
Ja visst har vi trots allt hunnit med en hel del mys. Och som sagt sa är jag oerhört glad över att ha varit i Sverige just nu; att för en gangs skull kunnat ha varit där och stöttat och hjälp till lite även om det inte är mycket jag kan göra.

Resan gick jättebra! Fast det blev som sagt inte manga timmars sömn sa ikväll kommer nog jag och tjejerna ligga tidigt i sängen.

Ja, vi hörs i veckan som kommer.
Kramar