lördag 3 mars 2012

♥ MORMOR ♥










Min fina och underbara mormor har lämnat oss den här veckan.
Mormor som var en fantastisk stark kvinna och vars mantra alltid varit "det måste gå!" orkade inte kämpa längre då saknaden efter morfar var oändligt stor.

♥ Nu har mormor och morfar återförenats igen. ♥

Saknaden efter dem båda är enormt stor men vi kommer alltid att minnas dem med mycket glädje och kärlek.

4 kommentarer:

Liz sa...

Martina vannen, jag blev sa ledsen over att lasa pa FB och har att din mormor gatt bort. Vi pratade ju om henne precis innan du akte till Sverige, och jag hade hoppats sa att hon kryade pa sig under tiden ni var dar. Jag hoppas verkligen att du fick chansen att hinna traffa din mormor igen och att ni fick vara tillsammans hela familjen. Sa trakigt, men som du sager sa fint, nu ar dom tillsammans igen.

Hur gar det nu med begravning etc, har ni mojligheten att vara kvar till den eller ar den nar ni redan ar tillbaka i Nice? Hur mar DU? Hur mar din mamma och resten av familjen? Tanker sa pa er och onskar att livet vore annorlunda..Skickar stora styrkekramar till er alla i denna svara tid!

Forresten, hur mar tjejerna och hur reagerar och tar dom allt det har? Forst din morfar pa jullovet och nu din mormor pa sportlovet...hur hanterar/pratar ni om doden? Cassandra har inte upplevt nagon nara som gatt bort mer an Oma och det var anda sa avlagset da vi ju inte setts pa flera ar och inte kunde vara med pa begravningen. Doden ar sa svart att prata om tycker jag, speciellt da jag/vi inte ar speciellt religiosa och man inte kan "ta den varianten"...

Finns ett skypesamtal bort om du vill prata annars hors vi nar du ar tillbaka i Nice!!!

*Kramar om med mycket varme och medkansla*

Martina sa...

Liz-
Tack snälla för din fina omtanke. Det värmer verkligen.
Jag det känns verkligen bra att vara hos familjen i Sverige just nu.
Jag hör av mig till dig i mail eller skype i veckan.
Stora kramar

Saltistjejen sa...

Å så vackert du skrivit om din mormor och vilka underbara bilder! Det måste kännas bra att du iallafall fick vara där hos familjen nu i en sådan här tung tid.
Kram!

Martina sa...

Saltistjejen-
Tack snälla. Ja, det känns verkligen bra att vara här tillsammans med familjen just nu.
Kramar