söndag 13 maj 2012

EMMAS FÖDELSEDAGSFIRANDE


Hela veckan har meteorologerna sagt att det skulle bli regn idag, men tack och lov hade de fel! Eller rättare sagt, vi hade verkligen jättetur för hela dagen har det varit jättevarmt med sol och moln om vartannat men inget regn. Förrens nu, nu öser regnet ner och det är väldens askväder. Ibland är turen även pa var sida!

Emma fick, till stor del tack vare vädret, ett toppenbra födelsedagsfirande tillsammans med alla sina bästa kompisar idag i "Bois des Lutins"!

Bois des Lutins är en fantastisk park, lagom stor, med en mängd roliga saker där barnen verkligen kan leka och springa av sig. Man kan hoppa, springa, studsa, glida, krypa, klättra...!

Efter flera timmars lekande var alla barnen bade svettiga och trötta, men väldigt nöjda!

Tyvärr hann jag inte riktigt med att ta sa manga bilder som jag hade velat för det var full fart precis hela tiden sa det var svart att hänga med med kameran. Men nagra blev det i alla fall.


Drickpaus. 








Grattis min fina 10-aring!



Emma blev jätteglad över alla fina presenter som hon fick.

Här är nagra av alla jättefina presenter som Emma fick idag:










Emma blev verkligen mer än bortskämd idag!

Emma och hennes kompis Laura precis innan vi lämnade av henne.

4 kommentarer:

Saltistjejen sa...

WOW WOW WOW! Vilket firande!!!! Härligt!!
Förstår att din nu stora tjej var glad och lycklig och nöjd!
Kram!!!!!

Liz sa...

Hipp hipp hurra for Emma en gang till idag!! Fattar inte att vi inte fick ivag nagot kort den har gangen heller men tyvarr..hursomhelst, stora kramar fran oss. Vilken jatterolig och lite annorlunda park ni var i! Jattekul verkligen. Ar det aktiviteter man gor i olika stallen utefter en bana eller ar det fram och tillbaka overallt? Jattekul ser det ut att ha varit och Cassie sa woooooow sa kul! Har ni varit dar innan? Vilka fina presenter ocksa hon fick. Cassie gillar ju ocksa dessa Topmodel ritbocker/designbocker, hon har fatt dom fran Sverige, har i USA har jag inte sett dom, men dom ar tyska egentligen tror jag.

Hursom vilka stora tjejer vi har nu! Emma liksom Cassie har vuxit det senaste aret tycker jag. Och Bianca ser ut som en tonaring, vilket hon ju snart ar iochforsig..

Stora kramar till er alla och speciellt till Emma!!

Martina sa...

Saltistjejen-
Ja, det blev en toppendag där alla barnen lekte och hade jättekul och alla var verkligen sa nöjda, inte minst Emma.
Kramar

Martina sa...

Liz-
Tackar för gratulationerna! Nej, jag fick inte heller iväg det kortet som jag hade köpt och tänkt att skicka till Cassie, usch!

Ja det är verkligen ett toppenpark men en massa aktiviteter! Man betalar inträde och sen är det bara att leka hur mycket man vill och i vilken ordning man vill. Det är verkligen en välorganiserad och vältänkt park, inte för stor och barnen för ju verkligen röra pa sig hela tiden, lite omväxling fran TV, dator, ipods.....!

Ja, du tiden gar och barnen växer galet fort! Det är bara att ta vara pa varje sekund för snart är de vuxna!

Stora kramar