onsdag 30 maj 2012

PHOTOSHOOT MED EN TIGER (MEXICO)


En utav dagarna när vi var i Mexico fick tjejerna chansen att ta nagra foton tillsammans med en TIGER! Annars brukar det vara papegojor, iguanas, delfiner... men en tiger hade vi aldrig fatt chansen att fotograferas med tidigare sa det ville de absolut inte missa!




6 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Wow! Den sista bilden är verkligen hur fin som helst!!!
Var det i en djurpark eller var fanns tigern?

Martina sa...

Ja det är ju som sagt inte varje dag som man far chansen att klappa eller ha en tiger pa sin rygg!
Tigern kom de faktiskt med till hotellet sa bilderna är därifran.
Kram

Mam sa...

Helt fantastiskt att få ha en tiger så nära och t o m på ryggen. Gud så gullig den är, än så länge.
Puss från mam

Liz sa...

Vad spannande!!! Vad harligt ocksa att dom verkligen fick rora vid den och till och med ha den pa ryggen. Annars har man ju sett att tranaren sitter och haller i och sa far man klappa lite, nastan pa avstand. Har ar dom ju helt ensamma med tigern, som precis som Karin sagar annu ar jattegullig! :D Hur gammal var den? Vad sa mamma tiger om att hennes unge luktade manniska eller var den bortstott fran mamman? Hur eller hur, gud vilken upplevelese!! Kan tro att barnen garna hade velat stoppa ner den i resvaskan hem...:)
Kram

Martina sa...

Mam-
Ja, det var verkligen en speciell upplevelse!
Kram

Martina sa...

Liz-
Ja, det var en tigerbebis/unge. Vet inte exakt hur gammal den var. Men den drack ur en nappflaska titt som tätt och lekte hela tiden och efter ett tag fick de ta paus för att den var tvungen att leka av sig lite.

Vet inte hur det var med tigerns mamma, det vara bara den här tigern som fanns där just da i alla fall. Man kanske inte kan ta med en fullvuxen tiger till ett hotellomrade fullt med folk, det kanske är för farligt, vad vet jag? Den var ju inte pa nagot sätt i en inhängnad eller sa, utan fotograferingen var pa en av gräsmattorna mitt i hotellomradet.

Kramar