lördag 12 maj 2012

FÖRSTA DAGARNA (MEXICO)


De tva första dagarna i Mexico upptäckte vi hotellet, poolen och stranden och gjorde oss lite hemmastadda.



En blekfis pa stranden.
Tva blekfisar pa stranden.
En till blekfis pa stranden.

Hey, jag känner igen dom där!








Sana här sma rackare fanns det överallt. Vissa var större än andra. 












4 kommentarer:

Liz sa...

Underbart! Suck...suck...ahhh...nej men...guuuud vad fint! Vilka foton, vilket fint hotell och omrade det verkar ha varit och vad harliga strander - och fina modeller och motiv!

Jag suktar ett par ganger till och beundrar dina fina bilder! Onskar av hela mitt hjarta att nagon gang fa tillbringa ett par veckor pa ett sadant underbart stalle. Bara att se vatten, kusten och stranden gor att man suktar lite till, har har vi over 40 grader och inget vatten i sikte..:( Vad lag temperaturen pa dar vid havet? Lag det lite skyddat i en bukt eller var det blasigt. Pa bilderna ser det ju lugnt och fint ut, men det kan ju anda blasa ganska mycket pa oppna strander.

Ser SA fram emot fortsattningen pa foljetongen! :) Stora kramar!

Sahra sa...

Jag smäller av. Vilket ställe. Det ser helt underbart ut. Jag är så svältfödd på palmer, vita stränder och turkost hav. Jättefina bilder

Martina sa...

Liz-
Ja, det var ett härligt ställe och visst har jag fina modeller, trots att de ibland blir lite trötta pa mig.

Jag förstar att du längtar efter havet, vi är ju väldigt bortskämda med att se havet varje dag vilket är härligt trots att man inte alltid tänker pa vilken tur man har!

I Mexico var det varmt, men ända inte för varmt. Lufttemperaturen lag väl pa en 29-32 grader och vattnet pa en 27-28 kan jag tänka mig. Det var mestadels mer eller mindre blasigt, men det kändes aldrig kallt. Vissa dagar var det ganska mycket vagor för havet ligger ända ganska sa öppet.

Kul att du gillar bilderna för att det kommer att komma fler, manga fler!
Kramar

Martina sa...

Sahra-
Du kommer att fa fler bilder, manga fler!
Det kommer att bli hav, strand, palmer men även mycket annat!
Vill du se riktigt vita stränder och riktigt turkost hav sa kan du titta pa bilderna fran var semester förra aret da vi var pa Maldiverna. Sök pa "Maldiverna".
Kramar