onsdag 9 maj 2012

REWIND


Idag önskar jag att jag hade en rewindknapp som jag bara kunde trycka pa och spola tillbaka hela dagen fran den sekunden jag steg upp.

Dagen började med att jag vaknade jättetrött och var tvungen att skjutsa Bianca till skolan da hon började en timme senare än vanligt. Pa väg att hämta upp en av hennes kompisar körde jag in i en stolpe och bucklade till ena bakdörren sa värst att dörren inte ens gar att öppna längre!

Nej! Nej! Nej!

Det var verkligen det sista jag behövde just nu!

Och inte bara det att det kommer att kosta ungefär lika mycket som tva Mac-datorer, drygt, vilket är tillräckligt surt det, sa kommer jag ju att bli utan bil i drygt en vecka ocksa.

Större delen av idag har gatt at att kontakta bilmekaniker och försäkringsbolaget. Men man far ju inte roligare än vad man gör det till och jag har ju bara mig själv att skylla.

Nagon bild pa min totala klantighet blir inte. Det har jag alldeles för mycket agren för.


Men ni kan ju tänka er en riktigt stor fet buckla. Och sa ljudet till det när den fina släta dörren snabbt förvandlas till en buckla. Det ljudet har gatt pa replay i mitt huvud hela dagen.

4 kommentarer:

Sahra sa...

Nej, fy fasen vad tråkigt. Vi åkte på service av bilen två veckor före jul och det gick loss på 20 papp. Skitkul det också. Och nu behövde den nya däck också. Ännu roligare. Inte klokt vad bilen kostar.
Det låter som en härlig resa iallafall.

Mam sa...

Åååååh vad jag känner med dig mitt hjärta, men jag är så glad att ingen blev skadad.
Massor av kramar från Mam

Martina sa...

Sahra-
Nej, men vad trevligt med en "liten" extra utgift sa där precis innan jul!
Ja, visst är det svindyrt med bil, speciellt när man bucklar till den själv ocksa bara sa där.
Suck!
Ja resan var verkligen härlig!
Kramar

Martina sa...

Mam-
Jo visst är det sa man maste tänka, det kunde ha varit mycket värre. Absolut.
Kramar