lördag 22 september 2012

HÖST


Himmeln är klarbla, solen skiner och termometern visar pa 27°C i skuggan. Känns som en härlig sommardag tycker jag.

Men almanackan visar pa nagot helt annat. Den säger att det fran och med idag är höst?!

Okej da, säger almanackan att det är höst, ja da är det väl det. Och om det här vädret är höstväder, da är mer än okej för min del att hösten är här!


4 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Japp i almanackan är det årets första höstdag här (tror jag iallafall). Fast vädermässigt är det mer sommar än höst tycker jag. Som svensk iallfall. Fast vissa klagar över kylan haha! Den där hemska ca 22-25-graderskylan då alltså. ;-)
Här älskar jag hösten! Men jag tycker man blir mest påmind om att det verkligen ÄR höst p g a att dagarna är bra mycket kortare igen nu.
Kram!

Lotta sa...

Jag kan tänka mig att ni har underbart väder året runt!

Här är det varmt på dagarna oftast men på kvällarna blir det kyligare snabbt och solen sänker sig mycket tidigare. Normalt kan man sitta ute på terrassen fram till 18 på kvällen med sol, nu är det strax efter 17 som gäller.

Njut av er dag!

KRAM

Martina sa...

Saltistjejen-
Haha, klagar man över kylan när det är 22-25 grader da är man bortskämd med varmt väder!
Ja visst märker man att det blir mörkt mycket tidigare nu. Än sa länge är det okej, men när det är mörkt vid 17 och mörkt och kallt när man stiger upp pa morgonen da är det lite jobbigt tycker jag.
Kramar

Martina sa...

Lotta-
Ja, jämfört med vädret i Sverige har vi ju absolut bra väder aret om men visst blir det ända kallt och mörkt pa vintern här. Dock inga minusgrader och ingen snö (förutom nagra fa undantag) men det blir ratt och fuktigt när det regnar.
Men än sa länge är det som sagt mer sommar än höst!
Kramar