torsdag 6 september 2012

MYSIG TORSDAG


Idag startade jag dagen med att lämna Emma i skolan och sen köra ett Abdo-Fessier pass pa gymet. Alltsa mage och rumpa.

Efter nästan 3 manaders uppehall är det svart att hitta nagra muskler under det extra allt som satt sig pa magen i sommar. Men nu finns det inga ursäkter längre, det är bara att komma tillbaka igen.

När jag kom hem igen fran träningen möttes jag S som star med dammsugaren i högsta hugg och har fatt för sig att han ska dammsuga och torka alla golv. Ja tack!

När lägenheten sen var skinande ren drog vi iväg pa lite shopping och en lunch date pa tu man hand. Det är inte ofta det händer minsann sa när det väl blir av är det extra mysigt och vi njuter verkligen av det.

Först sa höll vi pa att köpa ett soffbord. Skitsnyggt var det! Men dyrt. 1 400 € för ett soffbord känns ganska saftigt. Men snyggt var det. Men, som tur var, blev vi lite osäkra pa storleken och bestämde oss för att kolla matten när vi kom hem först. Och det visade sig att bordet var lite för stort för vart vardagsrum. Det var tur. Annars hade vi antagligen slängt ut alldeles för mycket pengar pa ett soffbord.

Sen njöt vi av en supergod lunch pa en mysig restaurang vid havet. Bara maken och jag. Det var rofyllt, mysigt och energigivande.






Men gud sa varmt det var. Trots att vi satt i skuggan. Och trots att det hela tiden kom sprayat kallt vatten uppifran taket.

Efter det gick vi in en sväng i köpcentret Cap3000 där jag var "tvungen" att svalka mig med en glass!

Sen hann vi i stort sett bara hem och vända innan det var dags för att aka och hämta upp vara prinsessor. Först Emma och sen Bianca. Bada verkar ha haft det jättebra i skolan idag sa det var tva glada tjejer som vi fick med oss hem.

Det blev till och med ett dopp i poolen för S och Bianca när vi kom hem, medan jag och Emma började med läxor och slog in böcker.

Sa med andra ord kan man väl lätt säga att det varit en bra dag för oss alla.

4 kommentarer:

Liz sa...

Harligt!! Bade till initiativ fran S dar hemma till shopping och lunchdate! Mysigt, ni ar ju som vi inte sa bortskamda med att kunna gora det pa tu man hand. Gott sag det ocksa ut att ha varit och aven om det var varmt ar det ju anda skont att sitta pa uteservering..

Tur att ni tvekade lite med soffbordet, hade ju varit trakigt att kopa dyrt och sa passar det inte helt. Men da hade man sakert kunna ta tillbaka det men anda, man vill ju ha ratt och bra fran borjan och slippa halla pa - det har ni ju haft tillrackligt med angaende sofforna..:)

Hoppas att du och Emma ocksa kanske tog er tid till ett litet dopp efter laxorna!?

Stor kram!!

Sis sa...

Mysigt med en lunchdate! Mamma och jag åt krabba ikväll MUMS medan lunchen intogs ute på altanen... inte lika varmt som hos er men mysigt. Lunchen kom dock upp lika lätt som den åkte ner... sabla magkatarr!
Nu snarkare mamma i rummet bredvid och jag ska försöka sova, tur jag tog med öronproppar. Haha vilket ärligt inlägg det blev, men det bjuder jag på. Puss och kram

Martina sa...

Liz-
Ja det var bade mysigt och gott och eftersom det är sa himla sällan vi har tid och gör sant här pa tu man hand sa njuter vi verkligen av det!

Ja, du det var verkligen tur att vi inte slog till pa en gang med det där dyra soffbordet! Som dessutom hade känts för stort för vart vardagsrum!

Nu har vi i alla fall hittat ett som var betydligt billigare, men minst lika snyggt!
Kramar

Martina sa...

Sis-
Ojda, hur är det med magen egentligen? Inget bättre?!

Ja öronproppar är en lifesaver! Det far man inte glömma att ha med sig!
Kramar