fredag 8 juni 2012

JUAN-LES-PINS


Idag spenderade jag och mamma dagen i Juan-les-Pins. Det var precis lagom mycket folk, lagom varmt väder och ingen stress. Bara bonus.

Vi strosade runt och tittade i affärer, njöt av det härliga utsikten längs havet och at den godaste lunchen med fötterna i sanden pa "La Pinède". Riktig lyxdag!

Juan-les-Pins havssidan.

Juan-les-Pins stadssidan. Till vänster: Casinot. Till höger: En rosa elefant som är pa väg upp.
Fönstershopping. Söta smycken och söta skor.




Godaste lunchen.

Pa vägen tillbaka till Nice. Höga vagor och glada surfare.

6 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Vilken superdag!
Och ja, jag har bara varit där en enda gång. Då var jag 14 och vi var egentligen i Antibes på simläger (jag simmade mycket som tonåring). Och vi skulle till Juan-Les-Pins en kväll. Jag minns inte så mycket av det mer än namnet faktiskt. :-) För mig var ju hela den där veckan på franska rivieran vääääldigt rolig och spännande. :-)
Ni verkar ju ha fantastiskt väder också igen! Så skönt!
Kram!!

Martina sa...

Saltistjejen-
Ja, det var verkligen en superdag och vädret är sa perfekt just nu, inte för kallt och inte för varmt!

Skulle du komma tillbaka hit ner nagon gang maste du höra av dig!
Kramar

Lena från Finland sa...

Första gången jag var till Rivieran var det till Juan les Pins. Sen dess har det blivit många resor till Nice/Cap Ferrat/Monaco och jag njuter storligen av att läsa din blogg. Gillar att läsa om bekanta ställen och få tips på nya. Hoppas det blir ett besök även denna sommar!

Martina sa...

Lena-
Välkommen hit! Vad kul att du tycker om att läsa min blogg! Det är ju jätteroligt om jag kan komma med nagra bra tips här och där!
Sa du är alltsa en stammis här nere da?!
Kramar

Liz sa...

Vilken mysig dag ni fick!! Ser ut att vara en jattemysig stad med stranden, shopping och mat! Perfekt! :D
Kram

Martina sa...

Liz-
Ja vi hade en jättemysig dag! En gang tidigare för flera ar sen var vi pa samma restaurang när mamma och Leif var nere och vi hade en kanondag där sa det var kul att komma tillbaka igen. Det är verkligen en mysig restaurang där man sitter med fötterna i sanden, plus att det är jättegod mat dessutom! Sa det var verkligen en jättemysig dag tillsammans med mamma!
Stora kramar