torsdag 7 juni 2012

SHOPPING OCH MYCKET MAT


Min mysvecka med mamsen fortsätter. 

Idag akte vi till Cap3000 för att shoppa lite. Mer.

Det blev en hel del smatt och gott. Mest för mamma dock. 
Men det är mysigt att bara ga och strosa i affärer, titta, prova och ha det allmänt mysigt. Det var ett tag sen sist jag var i Cap3000 sa jag upptäckte en hel del nya sma affärer och ställen. Bland annat en öppen sushi-bar mitt i köpcentret där tallrikarna aker runt pa ett band och man far ta det man tycker ser gott ut.
Sushi pa löpande band.
Jag och mamma valde dock att ga ut fran köpcentret och promenera nagra steg längs havet och äta pa en av restaurangerna som ligger där.



Vi hamnade pa "Dylano" som var en jättemysig restaurang med en öppen terass ut mot havet och där vi at bade väldigt gott och väldigt mycket.




Det här är min gigantiska maltid, en pasta gratäng med grillade grönsaker och gratinerad mozzarella.  Vet inte om man riktigt ser hur stor den egentligen är? Det var som en stor stekpanna som jag fick in med min maträtt. Det var supergott men som sagt MYCKET, jag at väl upp ungefär hälften.



Det är inte alltid man blir nöjd när man gar ut och äter. Tyvärr. Men här blev jag verkligen glatt överraskad. Hit kommer jag definitivt att ga tillbaka!

4 kommentarer:

Sis sa...

Underbart!! Ni måste åka till det mysia bageriet och köpa massa gosaker också! Fortsatt ha det mysigt. Puss och kram Cam

Martina sa...

Vi fortsätter och myser i massor! Godsaker äter vi mest hela tiden!
Kramar

Liz sa...

Ah sa gott det ser ut och vad fin du ar pa bilden, snygg top! Ser ut att vara en jattemysig restaurang med fin inredning och med utsikt. Skulle inte ha nagot emot att sitta dar..:)
Kramar

Martina sa...

Liz-
Tack söta! Ja, det var saaa gott där och sa kopiöst! Jag blev verkligen glatt överraskad för det är ju som sagt inte alltid som man är nöjd när man gar ut och äter.
Jag tar med dig hit anytime!!!
Kramar