fredag 1 juni 2012

NY GAMMAL BIL OCH GRASUGGOR


Tro't eller ej, men äntligen har jag fatt tillbaka min bil igen! Dörren är som ny, den gar att öppna igen, de har uppdaterat GPSen och den är till och med tvättad! Men smakar det sa kostar det! Vi kan väl säga sa här; det var väl värt att ta det pa försäkringen.

Men bilen var inte det enda jag kom hem med idag.

Emmas kompis Sascha reser bort över helgen och har därför anförtrott sina grasuggor till Emma. Sa vi vaktar och tar alltsa hand om ett gäng grasuggor i helgen! Eh.... ingen hade fragat mig innan om det var okej! Antagligen för att Emma visste att svaret hade blivit nej. Jag sa i alla fall at Sascha och hennes pappa att de inte far aka bort nagon mer helg! Och har lyckats förhandla med Emma att grasuggorna far bo pa terassen och inte i hennes rum!

Ser ni de sma äckliga sakerna, hm förlat grasuggorna, lite uppe till vänster i bilden? Det är bara tva av dem, det finns fler...
I den här lilla asken bor vara sma gäster.

4 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Hahaha Gråsuggevakt där ser man!!!! :-)
DET har jag aldrig varit.
Kram!!

Mam sa...

Jag skrattade så att jag skrek.... det är kul att du kallar dom gäster. Lycka till. Det kommer en ny gäst på söndag men jag hoppas att jag slipper sova på terassen. Kramisar

Sis sa...

Haha det är ju jätte kul! Emma visste så väl att du hade sagt nej haha såå typiskt Emma!
Vad skönt med bilen, nu blir det genast mkt lättare. Kramis C

Martina sa...

Saltistjejen-
Nej, mycket far man vara med om när man har en liten Emma! Spännande liv, man vet aldrig vad som händer härnäst!
Kramar

Mam-
Nej, du far passa dig, man vet aldrig!
Kramar

Sis-
Idag sa jag till henne att om nagon skulle be henne passa sniglar sa är svaret NEJ! Där gar gränsen och det finns ingen möjlighet till förhandling eller övertalning. Man maste ju sätta gränser för barnen, visst är det väl sa?!
Ja, nu har jag just varit och storhandlat! Tva veckor utan bil...da är det tomt i skapen.
Kramar