onsdag 27 juni 2012

SOMMARLOV FÖR VISSA


Idag börjar Biancas sommarlov!

Egentligen börjar ju inte det officiella sommarlovet här förrens om drygt en vecka, den 6 juli. Men da den sista arskursen i "collège", där Bianca gar, nu har flera slutprov den sista veckan och alla salar och lärare mobiliseras för dessa prov sa far alla de andra barnen sluta lite tidigare. Det här är inget ovanligt utan sa här är det varje ar i "collège".

Sa nu är alltsa Biancas första ar i "collège" avslutat. Redan ett ar i högstadiet! Kan inte fatta hur fort tiden har gatt! Vi är mycket nöjda och stolta över var duktiga tjej som har jobbat ordentligt i skolan. Som alltid, har hon fatt jättefina betyg och vi kan bara hoppas att det fortsätter sa!

Bianca hade alltsa sin sista skoldag igar och har nu pabörjat sitt efterlängtade och välförtjänade 2 manader langa sommarlov!

Emma är lite avis pa syrran da hon maste kämpa pa i drygt en vecka till innan hon ocksa far sommarlov. Det är ju i och för sig inte sa mycket jobb pa slutet utan en hel del kul ocksa. Det jobbigaste  just nu är nog egentligen värmen. Efter att ha hämtat Emma i skolan igar eftermiddag sa visade termometern i bilen pa 38 grader! Da är det svart att vara motiverad och koncentrerad pa skoljobb.

För Bianca börjar sommarlovet med manga inbjudningar och mycket kul tillsammans med kompisar. Nästan sa att det blir ännu stressigare med att skjutsa/hämta-schemat än när hon gar i skolan!

Det börjar redan idag med att bade Bianca och Emma (Emma har ju alltid ledigt pa onsdagar) är bjudna pa lunch och eftermiddag vid poolen hon en kompis till Bianca och hennes smasystrar.

Pa torsdag morgon blir hon upphämtad 8.30 av sin kompis Elsas pappa för en heldag och sleepoverparty hos henne.

Och pa fredag är det dags för nästa sleepoverparty.

Pa mandag i nästa vecka är det födelsedags- och avskedsfest hemma hos en tjej som snart flyttar till Marocko.

Ja, Bianca kommer nog inte fa langtrakigt under den första sommarlovsveckan i alla fall!

Sa här glad kan man bli av att just börjat sitt sommarlov!
Det glada kompisgänget!

Inga kommentarer: