fredag 29 juni 2012

SEMESTER OCH INKÖP


Den här veckan är S ledig. Eller ledig och ledig, i mandags var han i Marseille hela dagen pa inköp, igar var det inköp i Cannes och idag maste han jobba sa jag vet inte om man riktigt kan kalla det för semester?!

Och pa en av de fa dagarna da han verkligen var ledig sa gjorde han andra inköp. Det blev bland annat en ny bil!

Efter att ha kört Audi i ett par ar sa atergick han till Volkswagen och köpte en Golf. Igen. Skillnaden den här gangen var att jag lyckades övertala honom att köpa en automatväxlad Golf! Det hade jag aldrig trott att han nagonsin skulle ga med pa att köpa till sig själv! Men den här var tydligen nagon speciell och väldigt kraftfull växellada, DSG6 tror jag att den heter. Be mig inte förklara hur den fungerar! Det enda jag kan säga är att den accelererar väldigt snabbt och att man inte alls känner att det är en automat.

Bilder far jag visa när vi har fatt den nya bilen, vilket förhoppningsvis blir nagon gang i nästa vecka!

Bild fran google.

4 kommentarer:

Liz sa...

Vad trist att S anda maste jobba sa mycket nar han har semester. Hoppas helgen blir lugn och mysig iallafall. Kul med spontaninkop av ny bil, och vad jattebra att han nu kopte automat, underlattar ju verkligen for er/dig om du skulle behova ta hans bil ibland.
Kram

Martina sa...

Liz-
Nja, det var ju inte riktigt ett spontaninköp da han har funderat ett bra tag pa att byta bil och vi hade ju redan tittat runt lite tidigare. Han valde mellan BMW, Audi och VW. Men nu blev det alltsa en Golf och det tycker jag var bra!
Kram

Sahra sa...

Jag förstår inte hur man kan köra annat än automat. Kanske beror på att jag kuggades två gånger med manuell. Hehe. Vi har alltid haft Volkswagen. Så nöjd. Nu har vi en golf. Superbra bil. Sedan har vi en stor bil också. Bra köp. Ha en fortsatt fin helg

Martina sa...

Sahra-
Nej, jag tog visserligen vanligt körkort men har sen alltid bara kört automat och kommer nog att fortsätta med det.
Vi har ocksa haft flera Volkswagen och har alltid varit nöjda med de bilarna sa vi hoppas att det kommer att bli sa även den här gangen.
Kramar