söndag 17 juni 2012

KERMESSE - SKOLFEST 2012 DEL 2


Efter lunchen hann jag och tjejerna och deras kompisar ner en liten sväng till poolen. Det var skönt att svalka sig lite för igar var det verkligen varmt här!


Efter nagra dopp i poolen hade tjejerna brattom tillbaka till skolan för att inte missa en sekund av skolfesten som drog igang igen vid klockan 16.

Det var en massa stand med lekar, aktiviteter, leksaker att vinna och sa kakor, glass och en massa annat gott! Lite senare blev det dragning i "la tombola" det stora lotteriet (biljetterna säljs av skolbarnen och pengarna gar förstas till skolan) men liksom varje ar vann vi ingenting. Maste vara nagot fel pa det här lotteriet?! Vi har ju köpt de här jäkla lotterna i varje ar under 9 ar nu och inte vunnit en enda gang! Inte ens den sämsta vinsten.





Lite senare satte ett live-band igang och spelade och efter det, runt 21, sa var det dags för kvällens absoluta höjdpunkt; "la boum", skoldiscot! Alla barnen dansade och hade superkul nästan ända fram till midnatt!



Vi föräldrar, ja vi fick halla oss i ett eget litet hörn pa skolgarden och satt och pratade och försökte höra varandra genom den höga musiken och väntade tills festen tog slut.

Strax efter midnatt när vi var hemma igen stupade tva trötta men väldigt glada och nöjda tjejer i säng!

Inga kommentarer: