fredag 7 december 2012

FLASHBACK FRIDAY - JULEN 2006


Julen är den tiden pa aret da jag saknar Sverige som mest. Men som tur är sa har jag nästan, med undantag för det aret da Bianca föddes och det aret da Emma föddes, alltid kunnat fira julen hemma i Sverige tillsammans med familjen!

Julen i Sverige är en underbar tid som bade jag och barnen älskar. Det är familjetid, i bästa fall lek ute i snön, bak, pynt & pyssel och sa självaste julafton saklart!

Jag älskar att titta tillbaka pa gamla foton och minnas allt roligt som vi har gjort och upplevt genom aren. Här kommer nagra flashbacks fran julen 2006 som vi firade i Sverige, Bianca var da 6 ar och Emma var 4 ar.

Det här aret var det tydligen inte mycket snö att hurra för. Men det hindrade inte tjejerna fran att ha kul utomhus ända.
Barnen har alltid älskat att baka tillsammans med mormor.

Pyntning och bus med moster har blivit en tradition!



Vi maste ha varit snälla det aret eftersom självaste tomten kom förbi!

Emma som ridar pa bocken är ocksa tradition!


Nagra dagar efter julafton fick Emma en prinsessklänning som vi kom pa att vi hade glömt att lägga under granen!

3 kommentarer:

Annika sa...

Julen 06 var jag också hemma.
Jag minns att det var snöfattigt sgs hela tiden vi var hemma.
Roligt med alla traditioner.
Fina bilder.
Roligt med tillbakablickar av detta slag också.
Kram!

Liz sa...

Sota dom ar! Och vad snygg du ar, jattefin i haret, har du en rod/aubergine toning i det, eller ar det bara ljuset? Hursom var det jattesnyggt!

Julen 2006- minns jag ocksa val. Jul utan Chris for sista gangen. For sista gangen med familjen i Sverige, vilket aven blev ett tarfyllt avsked av alla, da det var sista gangen jag traffade alla nere i Smaland. Vi flyttade ju sedan och flog over runt den 20 Januari 2007. Det var min sista jul i Sverige. Hoppas pa att kunna fira med familjen i Sverige igen pa julen, da det ar en mysig period med allt. Ar glad for er skull att ni sa gott som arligen har mojlighet till det! Kram!

Martina sa...

Annika-
Ja, tillbakablickar är roligt. Att minnas saker man har varit med om och upplevt. Men oj vad man inser att tiden gar fort! Det kändes ju som igar mina tjejer var sa där sma!
Kramar

Liz-
Tack! Nja, det var inte at det röda hallet, men jag hade mycket ljusare slingor än vad jag har haft de senaste aren.

Jag minns sa väl när du och Cassie flyttade över till Usa! Som sagt, tiden rusar iväg och det har hänt mycket sedan dess.
Jag försar verkligen att du längtar efter att fa fira julen i Sverige igen, hoppas att du kommer att kunna göra det nagon gang.
Ja, vi är lyckligt lottade som kan fira julen nästan varje ar i Sverige. Men a andra sidan sa firar vi ju aldrig julen tillsammans med S vilket ju är trakigt.
Kramar