måndag 31 december 2012

HEMFÄRD


Igar förmiddag lämnade vi ett regnigt och blaskigt Stockholm och sa hej da till Sverige för den här gangen. Det har varit en ovanligt kort séjour i Sverige den här gangen men dock inte mindre mysig för det. Vi har haft en lugn och fin jul tillsammans med familjen med mycket god mat, mys och manga fina julklappar. Vi har ocksa hunnit känna lite pa snön och ta nagra shoppingrundor!

Nästa gang vi kommer tillbaka till Sverige hoppas jag pa ett betydligt varmare och soligare väder, men det finns väl inget som är säkert vad gäller det svenska vädret?!


Tjejerna pa flygplatsen, tjejerna i flygplanet... det spelar inte sa stor roll var de befinner sig, oftast sitter de och stirrar ner pa deras ipads, ipods eller telefoner. Men det var ju kul att de tittade upp pa en bild i alla fall!
I Amsterdam var det fint väder och full aktivitet pa flygplatsen. Här haller vart plan pa att tankas och lastas för att bli redo för take off.
Vi kom hem till Nice pa seneftermiddagen efter en smidig och enkel resa. Mysigt att vara hemma med S igen, trots att det förstas är trist att lämna familjen i Sverige. Men vi har mycket roligt att se fram emot under 2013 och vet att vi ses snart igen.

Inga kommentarer: