fredag 7 december 2012

STRESSIG DAG


Idag har det varit en stressig och lang dag.

Pa förmiddagen akte jag in till stan och sprang omkring som en galning och uträttade en massa ärenden.

Pa väg till Nespresso-butiken sprang jag pa Julmarknaden i Nice. Jag hann inte titta sa mycket närmre pa den, men jag lyckades i alla fall klicka till nagra kort med mobilen medan jag sprang förbi den. Jag hoppas att jag hinner ta med tjejerna dit pa söndag sa att vi kan titta lite närmre pa allt fint och roligt som finns pa marknaden.





Det kändes ganska sa tryggt att ga där med sa manga poliser runt omkring!


Efter mina ärenden i stan sa har dagen gatt i ett och när jag äntligen trodde att dagen började ga mot sitt slut och att jag hade en lugn och skön fredagskväll framför mig sa gick kranarna till bada toaletterna sönder. För att göra en lang historia kort sa var det när var omradesvakt och allt-i-allo, J-P, skulle hjälpa mig att fixa till en tätning pa en av vara toaletter som hela kranen till toaletten gick sönder. Och när han sen skulle ta kranen fran den toaletten som vi använder minst sa gick även den sönder.

Sa 18.45 hade vi ingen fungerande toalett här hemma. Enda lösningen var att vi fick kasta oss i bilen och aka i väg och köpa nya kranar. Stress! I bilen ringde J-P's fru och skällde sa mycket pa honom (över att han skulle bli sen) sa mycket att han till slut helt sonika la pa luren. Väl i affären sa trodde vi till en början att de inte hade det vi letade efter.

Men till slut, när klockan närmade sig 20.30 hade vi tack och lov tva fungerande toaletter igen!

Kanske inte riktig det som jag hade i atanken när jag föreställde mig en mysig fredagskväll... men, nu börjar det i alla fall bli lite lugnare och jag har en kopp glögg framför mig.


4 kommentarer:

Lotta sa...

Oj, ingen dålig utveckling av fredagen! Toalett och kranar vill man ju ha. Skönt att du har en kopp glögg nu framför dig, Det bordet jag också ta ;)

Julmarknad i Nice - det skulle jag vilja vara med om!

Kram och ha en finfin helg. Hoppas det inte blir mer akututryckningar nu ;)

Lotta

Martina sa...

Lotta-
Nej, usch inga fler akututryckningar tack. Jag vill ha en lugn helg! Eller ja, lugn blir den nog inte men det skulle vara skönt om vi kunde halla oss till det planerade!
Kramar

Mam sa...

Men oj det där lät inte kul alls!!!
Sån tur att J-P ändå ställde upp trots den sena timman.
Kram mam

Martina sa...

Mam-
Nej det var inte sa kul! Men tur att det löste sig ända!
Kramar