fredag 25 januari 2013

FLASHBACK FRIDAY - ENJOY MODELS


När Emma var yngre sa var hon med i modellagenturen Enjoy Models och gjorde bland annat ett fotojobb pa det fashionabla hotellet Eden Roc i Cap d'Antibes.

Här är nagra bilder fran  januari 2007 fran en fotojobb för och tillsammans med andra modeller fran agenturen. Emma som bara var knappt 5 ar, ny i gemet och lite nervös hade som tur var sin kusin Eva, även hon modell för Enjoy Models, att halla i handen.





3 kommentarer:

Annika sa...

Roligt!
Är det ngt hon fortsatt med? Eller vill fortsätta med?
Lite spännande kan jag verkligen tänka mig att det är!!

Liz sa...

Finaste! Tur hon hade kusinen med sig! Fick hom manga uppdrag? Jag vet att jag har sett fina foton for en kladkatalog eller hur? Du far garna visa eventuellt andra uppdrag, sa roligt att se! Har hon och/eller Bianca forfarande kontakt med denna agentur? Rolig erfarenhet.

Kramar

Martina sa...

Annika-
Ja, det var lite kul sa länge det varade. Jag var inte alls nagon av dom där jättepushande mammorna som tjatade och sprang pa varenda casting och höll pa. Jag svarade ja när de hörde av sig och om Emma hade lust och om vi kunde. Inte mer.
När de är sa där sma är det väldigt gulligt. Sen kommer de dock till en alder da efterfragan är mycket mindre (när de tappar tänder etc.) Och nu har det runnit ut i sanden lite och Emma har inte direkt nagon lust med att fortsätta heller. Hon tycker väl att det räcker med mig som tar kort pa henne hela tiden!!
Kramar

Liz-
Hon gjorde nagra stycken fotojobb. Om du klickar pa "fotojobb" i inlägget sa kommer du till ett annat inlägg där jag visade nagra bilder för länge sen.

Som jag skrev i kommentaren ovan sa har hon helt slutat med modellandet nu. Det var en kul erfarenhet absolut. Men jag orkade inte/ville inte vara en san där förälder som var jättedrivande med sitt barn.
Kramar